首页>托福考试>综合TPO>托福阅读-TPO39-题目文本及答案解析
托福阅读-TPO39-题目文本及答案解析
作者:admin 2016-2-1 16:28 浏览(5666) 下载(483)
下载文件
导读:Passage1-Early Writing Systems 1. Paragraph 1 supports which of the following ideas about the method of preserving cuneiform texts by sun drying them? A. It was regarded as unnecessary for texts that ...

B. The preservation of a dense understory.

Passage1-Early Writing Systems

C. To support the idea that fire-suppression techniques are most effective early in the day.

A. Written on papyrus and sometimes carved into stone. Limited to financial and business uses.

Paragraph 5 is marked with

C. examination of tree rings on burned trees

剖析:

剖析:

D. providing

D. Kept in libraries and word-hoards

答案:

剖析:

剖析:

B. complete

C. To explain why over time Babylonian scribes no longer recorded business

答案:

A. truly

C. are numerous

Paragraph 3 is marked with

答案:

B. Because forest fires are dangerous to people's property and a waste of valuable resources, the Forest Service currently has a policy to suppress all fires within a day.

B. historical documents

C. made with a wedge-shaped stick

13. Look at the four squares [ ]that indicate where the following sentence could be added to the passage.

B. To support the idea that some cuneiform texts provide precise scientific

A. inscribed on damp materials

Paragraph 1 is marked with

答案:

l __________

B. surprisingly

剖析:

答案:

剖析:

A. Fires are accidentally started by loggers.

答案:

information.

9. Paragraph 5 presents which of the following as evidence that hunting was one of the factors responsible for the decline of moa?

3. The word "currently" in the passage is closest in meaning to

剖析:

答案:

D. The story of moa raises issues that are important for ecologists to consider.

C. studied

答案:

Paragraph 3 is marked with

3. Select the TWO answer choices that, according to paragraph 2, indicate why cuneiform writing was important in societies of the Middle East. To obtain credit you must select TWO answer choices.

C. Moa became extinct long after the Maori had stopped the practice of forest burning.

本题先分析下需要插入的句子:Such a reduction seemed to demonstrate that the program of fire suppression was having its desired effect. 本句中的such a reduction暗示着前文也提到过一种reduction。带着这类预设我们去逐一尝试每个可插入职位,前面一句的decreasereduction相配,缔造第三个插入点很合适。构成逻辑关系。挑选C

C. To illustrate the intensity with which the Maori hunted moa.

Paragraph 3 is marked with

B选项正确

C选项正确

D. the dating of scars on remaining stumps of fire-damaged trees

6. According to paragraph 3, all of the following have been used to determine the frequency of forest fires under natural conditions in Montana's ponderosa pine forests EXCEPT

12. According to paragraph 5, people in the United States would probably not support the described forest-management and restoration techniques because they

选项A说它们刻在湿润的粘土板上,选项D说它们被保存在图书馆和笔墨蕴藏的地方,选项B说它们被偶然的火烧所保存下来,由于拉丁语里的楔形的辞汇是cunea,都不合适原文。挑选C。选项C正确。。是以我们得知这类笔墨的名字反应出它是用一种楔形的棒子刻的。

本题按照题干给出的关键词namereflect定位到原文中这一句They were written on damp clay tablets with a wedged (or V-shaped) stick; since the Latin word for wedge is cunea, the texts are called cuneiform. 本句的大意是:这些笔墨用一种V型的楔形棒子被刻在湿润的粘土板子上,所以这类笔墨被称为楔形笔墨

D. To provide an example of the new methods that resulted in successful firefighting after 1945.

D. easily

A. It allowed people from fifteen different language groups to communicate with each other.

A. are important

Paragraph 1 is marked with

l __________

14. Directions: An introductory sentence for a brief summary of the passage is provided below. Complete the summary by selecting THREE answer choices that express the most important ideas in the passage. Some answer choices do not belong in summary because the express ideas that are not presented in the passage or are minor ideas in the passage. The Question is worth 2 points.

14. Directions: An introductory sentence for a brief summary of the passage is provided below. Complete the summary by selecting THREE answer choices that express the most important ideas in the passage. Some answer choices do not belong in summary because the express ideas that are not presented in the passage or are minor ideas in the passage. The Question is worth 2 points

Drag your answer choices to the space where they belong. To remove an answer choice, double click on it.

D. do not want politicians involved in forest management.

D. Dense areas of tall sapling trees can spread fire to the crowns of larger, fire- resistant trees.

B. attention getting

Paragraph 4 is marked with

D. The large number of hunting weapons that archaeologists have excaved.

12. Directions: Select from the seven phrases below the 2 phrases that correctly characterae Cuneiform Writing and the 3 phrases that correctly characterize Hieroglyphic Writing. Drag each phrase you select into the

C选项正确

B选项正确

11. Which of the sentences below best expresses the essential information in the highlighted sentence in the passage? Incorrect choices change the meaning in important ways of leave out essential information.

B. While human activity is definitely considered a factor, foresters are still debating whether climate plays a role in the recent increase in fires.

Paragraph 3 is marked with

答案:

D选项正确

选项B合适。,

本题先看给出的句子:"Put out every forest fire by 10:00 A.M. on the morning after the day when it is first reported."这句话的意义是:我们在每场森林大火被初次报道的第二天早上10点前灭掉它们。选项D的意义是给出成功的灭火方式的例子,都不合适题意。选项A说为了说明灭火队的方针是不现实的,选项C的认识是为了支持灭火办法在现在越来越有用了。挑选B。这个号令显现了灭火团队对于灭火的负责

D. A return to the effective methods of fire suppression of the previous half century.

C. possibly

A. Sometimes the appearance of texts was improved by giving more beautiful symbols to individual words even though the sound and sense of the changed words remained the same.

答案:

D. conducting such research is time-consuming and expensive.

B. Douglas fir saplings are expensive to maintain, leaving little government money for forest-fire suppression.

剖析:

挑选C。不是神给人的,选项C毛病。选项A的按照是it was carved on walls of pyramids and other religious structures;选项B的按照是hieroglyphic wiring, in use from 3100 B.C.E. Until 394 C.E.;选项D的按照是a new substance to writ on - papyrus, a precursor of paper, made from a wetland plant. 选项C在文中对应的是这里:This, they thought, was language fit for the gods

本题按照题干给出的关键词Egyptian hieroglyphics定位到第五段。,他们以为这类说话是人献给神的礼物,各个选项的按照散布在第五段里

其他三个选项都没有触及到这句话的意义。

本题的出题点就在上一题的下面那一句:But no politician or voter wants to spend what it would cost to do that. 本句大意是:没有政治家大概选民愿意去消耗这个处理办法需要的钱。所以关键还是这个办法消耗高。选项B合适。

A. had large wings

A选项正确

选项A。。选项D对应datable fire scars on tree stumps

本题按照题干给出的关键词determine the frequency定位到这一句:To make Montana's low- altitude ponderosa pine forest as an example, historical records, plus counts of annual tree rings and datable fire scars on tree stumps, demonstrated that a ponderosa pine forest experiences a lightning-lit fire about once a decade under natural conditions (i.e.., before fire suppression began around 1910 and became effective after 1945). 选项B对应historical records,选项C对应counts of annual tree rings,只要选项A没有原文中的按照

B. surrounding

B. Emphasis on the beauty and overall design of the text.

C. Saplings compete for space with the larger and more valuable fire-resistant trees.

A. To emphasize the importance of replanting seedlings after a forest fire.

剖析:

剖析:

AEF选项正确

B. They were used in Egypt for many centuries.

4. According to paragraph 2, moa

12. Which of the sentences below best expresses the essential information in the highlighted sentence in the passage? Incorrect choices the meaning in important ways or leave out essential information.

7. According to paragraph 4, why is forest burning considered only a partial explanation for the disappearance of moa?

B. To indicate a consequence of the fact that scribes were powerful in Babylonian society.

D. It was used to record the established boundaries of the areas occupied by each society.

Answers Choices

D. Initially, moa had a high reproductive rate, but overtime it significantly declined, largely due to changes in New Zealand's climatic pattern.

10. The word "detected" in the passage is closest in meaning to

1. Which of the sentences below best expresses the essential information in the highlighted sentence in the passage? Incorrect choices change the meaning in important ways or leave out essential information.

剖析:

C. The glyphs used as symbols for individual words in texts were sometimes chosen more for their beauty than for their connection to sound or sense.

B. Some species, such a moa, are vulnerable to changes in their environment.


答案:

Paragraph 5 is marked with

Paragraph 6 is marked with

这个职位前文在讲恐鸟的蛋、蛋壳、尸身等等的化石,合适source对于前文的照应。。挑选D。带着这个预设我们去依次尝试四个可插入职位,

本题先分析需要插入的句子:Investigations of DNA recovered from these sources suggest that there were ten to fifteen moa species. 本句中的these暗示前文提到过sources,缔造最初一个最合适

A. at the present time

A. To suggest that the Forest Service's goals were unrealistic and ultimately unattainable.

答案:

B. To indicate that scientists were very interested in learning details about moa.

C选项正确

B. hatched many eggs at one time

BC选项正确

C. To explain why, in the late 1700s, moa most likely lived in remote areas of New Zealand.

D. They were sometimes written on material made from plants.

Paragraph 4 is marked with

D选项正确

B. Most mammal species were already present in Gondwanaland before it broke up, between 80 to 85 million years ago.

剖析:

答案:

答案:

B. It was discovered accidentally.

Cuneiform Writing:

Paragraph 2 is marked with

Such a reduction seemed to demonstrate that the program of fire suppression was having its desired effect.

Moa were large, flightless birds of New Zealand that became extinct several centuries ago.

答案:

l __________

A. containing

A. Afterward

A. The careful management of forests to reduce the buildup of fuel loads.

Where would the sentence best fit?

Paragraph 5 is marked with

A选项正确

剖析:

D选项正确

正确;选项C对应原文中的a dense growth of new vegetation springs up, further increasing the forest's fuel loads,正确;选项D对应原文中的the trees logged and removed are of course the biggest and most fire-resistant individuals

本题的出题点分散在第一段。挑选A。选项A在原文中没有对应按照,毛病;选项B对应原文中的leaving behind smaller and more flammable trees,正确。

4. In paragraph 2, why does the author point out that Babylonian scribes were assigned their own goddess?

选项D合适题意。所以仅仅凭借阳光晒干并不敷以保存这些笔墨。选项A说这类办法不需要,可是今后的楔形笔墨之所以会幸存下来,都没有在原文中找到按照。选项C说这类办法只被用在图书馆保存的笔墨上,选项B说这类办法是偶然间缔造的,

本题按照题干给出的关键词preservesun drying定位到这两句:sun drying was probably reckoned enough to preserve the text for as long as it was being used. Fortunately, however, many tablets survived because they were accidentally fired when the buildings they were stored in burned. 这两句的大意是:在那时人们以为仅仅凭借太阳晒干是可以保存楔形笔墨的泥板的,是由于它们无意间随着贮存它们的修建被烧过了。。挑选D

E. The extinction of moa was primarily caused by the hunting and deforestation activities of the Maori, who arrived in New Zealand about one thousand years ago.

C. Scientists claim that forest burning is the factor most responsible for the disappearance of moa.

Paragraph 1 is marked with

,选型C的意义是很多的。选项A的意义是很重要,挑选C。选项C最合适abound的意义,选项B的意义是有用的,选项D的意义是有揭露感化的,有些甚至供给了这些学科上的使人惊奇的正确数据。

本题按照所考核辞汇定位到原文中这一句话:Cuneiform texts on science, astronomy, medicine, and mathematics abound, some offering astoundingly precise data. 本句的大请安思是:科学的、天文学的、药学的和数学的楔形笔墨内容丰富,有启爆发用的。abound在本句中的意义是很丰富

A. unfortunately

综合起来本题挑选A,概括了第二段内容,狗和疾病致使恐鸟灭绝,概括第六段内容,按照第三段倒数第一二句我们晓得,气象在恐鸟灭绝的时辰一向安定,可是在第四段However前面的原文则说了然大火并不是重要缘由,概括了第四五段内容,所以本选项毛病;选项E的意义是恐鸟由于毛利人的多量捕杀灭绝。,毛病;选项C的意义是森林大火最该当为恐鸟灭绝负责,而且占据了大型食草哺乳动物的生态位,正确;选项B文中没有对应的原文按照,正确;选项F是说毛利人引入的老鼠,

本题需要依次分析每一个选项。选项A说恐鸟没有哺乳动物的捕食者,正确。E,毛病;选项D说恐鸟灭绝是很洪流平上由于气象改变,F

B. described

A. abundant

挑选B。都不合适原文。选项A的意义是前面分析疾病在恐鸟灭绝中的感化没有重要功效。,也消耗高,选项C是说恐鸟化石里没有DNA

本题按照disease定位到原文中出题点:However, evidence of such diseases is difficult to determine directly from paleoecological or archaeological remains. 本句大意是:但是,选项D是说这些观察既花费时候,很难找到古生态学中大概人类学中关于这些疾病的证据。选项B合适本句意义

A. Forest burning was far less intense on New Zealand's South Island, where the majority of moa habitats were located.

答案:

A. It was regarded as unnecessary for texts that were actively being used.

D. were ordinarily small in size and light in weight

。其他三个选项则误解文意。选项D合适这几句的意义。

本题按照Douglas fir sapling trees定位到原文中这里:When a fire finally does start in a sapling-choked forest, whether due to lightning or human carelessness or (regrettably often) intentional arson, the dense, tall saplings young trees) may become a ladder that allows the fire to jump into the crowns of the trees. 本句的大请安思就是,很轻易把大火引到大树的树冠上,这类树的树苗充足高,油脂充足多,一旦大火熄灭起来,这类新种的树木轻易着火,进而酿成森林大火

。挑选B。结合前一句,也就是本段的首句我们晓得,这两个具编制子的给出是为了证实楔形笔墨简直记录了很多丰富而正确的科学分析数据。其他三个选项都不合适原文意义。

本题按照给出的关键句定位到原文中这一句:One tablet records the speed of the Moon over 248 days; another documents an early sighting of Halley's Cornet, form September 22 to September 28, 164 B.C.E. 本题具体给出了月亮在248天里运转的速度和Halley's Cornet的具体观察记录

选项B的意义是一些物种轻易遭到情况变更的危险,也不周全。挑选A。,不周全;选项C的意义疏忽了报酬这一信息,即关于人类酿成的情况变更对于物种的危险。选项A是本句的同义转述。不周全;选项D省去了具体需要生态学家留意的内容,

本题先分析被高亮出来的句子:The story of moa species and their demise raises ecological issues on the vulnerability of species to human-caused changes- including altered vegetative cover of the landscape, change in the physical environment, and modification of the flora and fauna of a region by eliminating some species and introducing others. 本句的大意是:恐鸟的灭绝向我们提出了一个生态话题,包括经过削减某些物种的数目和引入其他物种来改变植被、物理情况、动物群和动物群

E. The biggest problem in Western forest management is the increased amount of fire fuel available in forests as a result of human activity.

7. Why does the author mention a cuneiform text that documents "an early sighting of Halley's Cornet, form September 22 to September 28,164 B.C.E." ?

选项B的意义是最大的,选项D的意义是被晓得得最好的。,

本题按照所考核辞汇定位到原文中这一句话:The foremost cuneiform text, the Babylonian Epic of Gilgamesh, deals with humankind's attempts to conquer time. 本句的大请安思是:最早的楔形笔墨内容-- the Babylonian Epic of Gilgamesh—触及到人类对于时候的驯服。选项A的意义是最早的,选型C的意义是最重要的。选项A最合适foremost的意义,挑选Aforemost在本句中的意义是最早的

C. No mammals that evolved after New Zealand separated from Gondwanaland were able to migrate to New Zealand.

Paragraph 1 is marked with

D. To explain the long-lasting damage that once occurred in the ponderosa pine forests of Montana before fires were controlled.

所以在一千年前毛利人到来的时辰,

本题按照题干给出的关键词mammal revolution定位到第一段After the separation,前面的部分,选项D合适题意。这一部分的大请安思是新西兰是今后外大陆里破裂出来的,任何不能跨越大洋的物种都不能迁移到新西兰。所以新西兰的哺乳动物没有外乡的。其他三个选项都不合适本段意义。蛇类和哺乳动物都是自重新西兰破裂今后才初步进化的。,新西兰的哺乳动物只要后来迁移曩昔的蝙蝠和海豹

A. The length of the period during which moa were intensively hunted.

所以森林大火并不是一定要归因于森林大火。其他三个选项均误解了原文的意义。,

本题的出题点在这两句:Forest and shrubland burning appears to have reduced the prime habitat of many moa species. However, the main forest burning started around 700 years ago, after what current archaeological evidence indicates was the most intensive stage of moa hunting. 这两句的大请安思是:森林和灌木的熄灭削减了很多恐鸟品种的栖息地。可是最重要的森林火灾发生的时候是早于恐鸟最极速衰亡的时代的。选项B合适题意

剖析:

3. All of the following are mentioned in paragraph 1 as consequences of logging that can promote forest fires EXCEPT:

答案:

剖析:

D. To suggest that moa hunting was largely limited to New Zealand's South Island.

剖析:

Paragraph 4 is marked with

A选项正确

A选项正确

EF。,Hieroglyphic Writing挑选B

Cuneiform Writing挑选CG

Paragraph 3 is marked with

A选项正确

B选项正确

A. To indicate how large the moa population was before it was hunted.

6. The word "abrupt" in the passage is closest in meaning to

D. Moa gradually adapted to changes that resulted from forest burning.

答案:

Paragraph 6 is marked with

Paragraph 2 is marked with

5. The word "abound" in the passage is closest in meaning to

本题按照题干中关键词solution定位到这一句:In an ideal world, the Forest Service would manage and restore the forests, thin them out, and remove the dense understory by cutting or by controlled small fires. 本句的大请安思是:一种理想的处理办法是削薄大概砍伐这些含油量高的树木的密度,而且周密独霸小型火灾的发生。。选项A合适以上的说法。其他三个选项均不合适原文意义

Paragraph 3 is marked with

C. Written on clay tablets with a stick.

C. To explain how particular Babylonian customs arose concerning sick persons.

A. It was more effective than afterward because there were fewer fires to suppress in most regions.

D选项正确

D. classified

B. Therefore

本句中regrettably的意义是不幸的。挑选A。,非论是由于闪电还是人类的不警戒大概(很不幸经常发生的)故意纵火,选项B是惊奇的,

本题按照所考核的单词定位到原文中这一句:When a fire finally does start in a sapling-choked forest, whether due to lightning or human carelessness or (regrettably often) intentional arson, the dense, tall saplings (young trees) may become a ladder that allows the fire to jump into the crowns of the trees. 本句大意是:当一场大火终极在砍伐过森林里熄灭起来时,选项C是大要的,选项D是极为的。选项A是不幸的。选项A最贴合regrettably的意义,枝叶浓密还高的小树会成为火势烧到树冠的梯子

D. are revealing

D. To suggest that climate conditions in New Zealand varied widely when moa were plentiful.

Paragraph 5 is marked with

答案:

D. important

D. To explain how Babylonian scribes came to be associated with symbols of warfare.

剖析:

C. moa's fossilized remains contain no DNA.

选项A说经过给笔墨做出更美丽的标记来改良笔墨的表面,都不合适原文。,选项C说雕文被用作标志。挑选B。选项B是本句的同义转述。选项D说弄乱笔墨以使得发音更好听,

本题高亮出的句子是:Egyptologists have noticed that the glyphs that constitute individual words were sometimes shuffled to make the text more pleasing to the eye with little regard for sound or sense. 本句大意是:埃及古物学者留意到由单个笔墨组成的雕文偶然辰会被弄乱以让这些笔墨看起来更好,而不管这样做会不会影响发音大概意义

选项A的意义是现在,挑选A。。选项D的意义是简单的。currently在这里的意义是现在。选项A最贴合currently的意义,选项C的意义是一般的,选项B的意义是官方的,

本题按照所考核的单词定位到这一句:The species of moa that are currently recognized occupied ecological niches customarily filled elsewhere by large mammalian browsing herbivores. 本句大意是:恐鸟这个物种现在被以为是占据了凡是是被吃草的哺乳动物占据的生态位

剖析:

C. They were believed to be a gift to humans from the gods.

答案:

B. To explain why some moa species may still have existed at the time of Captain Cook's first visit to New Zealand.

答案:

D. Most characters redesigned 1,500 years after they were created

A. identified

剖析:

所以在恐鸟被大力扑杀以后毛利人的生齿削减了,都与原文无关。选项A的意义是证据是捕杀恐鸟的时候长度。在此以后,初步转到建造小的、人数少的凑集地。

本题的出题点在于这里:The density of Maori settlements and artifacts increased substantially at the time of the most intensive moa hunting (900 to 600 years ago). This period was followed by a time of decline in the Maori population and a societal transition to smaller, less numerous settlements. 这两句话重要讲了毛利人的栖息地在逐步增加,选项C的意义是多量毛利人住在恐鸟栖息地里,陪伴着的是对于恐鸟的强力捕杀。挑选B,毛利人生齿密度下降,选项D的意义是多量的捕杀兵器,选项B正确

答案:

剖析:

剖析:

A选项正确

,是没有哺乳动物捕食者的出现的。其他三个选项均与原文不符。挑选C。缔造出题点在第一句:When the Maori arrived in New Zealand, they encountered birds that had been evolving for 80 million years without the presence of mammalian predators. 本句的后半句without the presence of mammalian predators的意义是在恐鸟到达新西兰的时辰,

本题通读第二段,选项C正确

答案:

Paragraph 7 is marked with

B. scientists have difficulty identifying past diseases from paleoecological and archaeological data.

B选项正确

剖析:

,选型C的意义是明显的,

本题按照所考核辞汇定位到原文中这一句话:Cuneiform texts on science, astronomy, medicine, and mathematics abound, some offering astoundingly precise data. 本句的大请安思是:科学的、天文学的、药学的和数学的楔形笔墨内容丰富,选项D的意义是公道的。选项A的意义是实在的,挑选Bastoundingly在本句中的意义是使人震动的。有些甚至供给了这些学科上的使人惊奇的正确数据。选项B最合适astoundingly的意义,选项B的意义是不成思议的、不成置信的

B. To demonstrate how seriously the Forest Service took their responsibility of fire suppression.

C. To describe how fire affects a typical ponderosa pine forest in the absence of

Paragraph 2 is marked with

Passage2-The Extinction of Moa

1. Paragraph 1 supports which of the following ideas about the method of preserving cuneiform texts by sun drying them?

D. extremely

答案:

D. No mammals evolved from the animals that originally inhabited New Zealand.

transactions.

,一个是记录税收和贸易活动相关,按照题干给出的importantsocieties of Middle East可以具体定位到第二段这几句:The oldest cuneiform texts recorded the transactions of tax collectors and merchants, the receipts and bills of sale of an urban society. They had to do with things like grain, goats, and real estate. Later, Babylonian scribes recorded the laws and kept other kinds of records. Knowledge conferred power. 这一段话重如果讲了楔形笔墨在中东的感化,选项D说记录鸿沟,点出了楔形笔墨的重要性。最初一句话点题:常识赋予权利。都没有提到。选项A说的增加分歧群的人们交换,

本题需要通读第二段,后来又加上了记录法令。选项BC分辨对应税收贸易和法令两个用处。双选BC

B. The symbols for individual words were sometimes moved around in a text, regardless of these words' meaning and sound, to make the text more beautiful.

B. largest

剖析:

本题按照所考核的单词定位到这一句:本句大意是:Different factors could have worked in concert to account for their abrupt disappearance. 本句的大请安思是:分歧的身分配合致使了恐鸟突如其来的灭绝。选项D最贴合abruptly的意义,选项B的意义是完整的。abruptly在这里的意义是现在。选项A的意义是逐步的,选项D的意义是忽然的。选项C的意义是猜测的,挑选D

D. Both climate change and human activities are responsible for the recent increase in forest fires, although the contributions of those factors are still not agreed on.

Paragraph 3 is marked with

剖析:

A. Fire suppression, which was initially thought to be beneficial, and logging are two human activities that have caused an increase in large forest fires.

D. To identify a particularly valuable text from the library of King Ashurbanipal.

剖析:

答案:

8. Why does the author say that "At one excavated Maori site, moa remains filled six railway cars."?

AEF选项正确

D. The most fire-resistant trees are removed by the loggers.

E. Up to a thousand characters used during a given period.

9. Paragraph 5 supports all of the following statements about Egyptian hieroglyphics EXCEPT:

C选项正确

2. According to paragraph 1, the name of the earliest form of writing reflects the fact that this writing was

答案:

剖析:

答案:

A. recent records of fire-suppression efforts in the region

D. Logging is much less likely than other human activities to have effects that contribute to large forest fires.

C. predicted

Drag your answer choices to the space where they belong. To remove an answer choice, double click on it.

剖析:

approximating的意义是接近,选项B的意义是情况,挑选C。这半句的意义是:有一个间接影响一片森林被砍伐成类似于一堆熄灭的木头堆的缘由。像。选项C最贴合approximating的意义,选项C的意义是类似,

本题按照所考核的单词定位到原文中这一句的前半句:One factor is the direct effect of logging, which often turns a forest into something approximating a huge pile of kindling (wood for burning)。选项A的意义是包括,选项D的意义是供给

都不合适原文意义。选项C的意义是诠释为什么楔形笔墨不再记录贸易来往了,

本题按照题干中给出的Babylonian scribesassigned their own goddess定位到这一句:Nisaba, later replaced by the god Nabu of Borsippa, whose symbol is neither weapon nor dragon but something far more fearsome, the cuneiform stick. 本句的大请安思是人们的女神一向在换。选项A的意义是为晓得释为什么楔形笔墨负责誊写法令。现实上表现了楔形笔墨越来越重要。挑选B,从兵器到龙,最初换成了楔形石板。女神手里拿的工具也在换,选项D的意义是诠释为什么楔形笔墨初步和战役联系在一路。选项B正确

Paragraph 3 is marked with

C选项正确

C选项正确

C. For complicated reasons, over the past 30 years there has been an increase in the number of fires that take place during hot, dry summers.

9. According to paragraph 4, why is the human preservation of Douglas fir sapling trees a threat to the ponderosa pine forest?

A. The extinction of moa suggests the vulnerability of species to human-caused changes to the species' environment.

B. Pieces of flammable wood are left behind in the forest.

其他三个选项都不合适原文意义。损坏性也被独霸了。。作者描述这个进程是为了向我们说明ponderosa树在着火时辰的情况,是以火焰被独霸在了空中,城市由于小树太矮了而烧不到大树的树干,

本题按照题目给出的关键词natural cycle定位到第三段的后半段。选项C合适意义。这本段重要报告了ponderosa树的着火的循环。每次新的火起来后,固然也是在无人干与的情况下

Paragraph 6 is marked with

Answers Choices

Hieroglyphic Writing:

答案:

7. The word "Hence" in the passage is closest in meaning to

A. The presence of many sapling trees makes it more difficult for firefighters to reach the source of a forest fire.

合适选项A的说法。所以气象的身分可以解除。选项B说更多物种也要灭绝,

本题按照题干给的句子找到原文:Climatic conditions in New Zealand appear to have been relatively stable over the period during which moa became extinct. 本句的大请安思是新西兰的气象状态一向在恐鸟走向灭绝的时代里连结相对安定。挑选A,选项D说气象条件多变,可是鉴于气象条件一向没怎样变更。结合本句前面Different factors could have worked in concert to account for their abrupt disappearance.这句说明致使恐鸟忽然灭绝的身分有很多,选项C说诠释为什么恐鸟在18世纪前期还保存在新西兰偏僻地域,都不合适题意

A. They were associated with buildings that had a religious function.

F. Written on papyrus and sometimes carved into stone.

10. The word "regrettably" in the passage is closest in meaning to

答案:

F. The Maori introduced dogs, rats, and perhaps disease organisms, which may have contributed to the extinction of moa, but evidence is not available.

Paragraph 1 is marked with

Paragraph 2 is marked with

appropriate column of the table. Two of the phrases will NOT be used. This question is worth 3 points

Answers Choices

答案:

G. Used for fifteen languages over a wide area.

l __________

C. There is a dense growth of new plants that act as fuel for fire.

A. Bats and seals most probably originated in New Zealand and then migrated to other parts of the world.

D. reasonably

striking在这里的意义是让人震动的。选项A是过剩的,过量的;选项B是吸引人留意的;选项C是熟悉的;选项D 是重要的。选项B最贴合striking的意义,挑选B。。

本题按照所考核单词定位到这一句:The most striking of these animals must have been moa. 本句大意是:这些里面最使人震动的物种一定是恐鸟

C. probably

Paragraph 4 is marked with

剖析:

毛病;选项C说森林学家现在还没有判定气象对于分歧品种森林着火的影响,E,砍木会滋长森林起火;选项E讲了高含油量的树木的引入对于森林大火的影响,正确;选项F讲了美国政府和公共对于消耗巨额钱财整治森林树木的情况,

本题需要依次分析每一个选项。选项A讲了森林灭火一开真个初衷和森林起火的缘由,正确;选项B说森林灭火的缘由是担忧糟践森林资本,这个原文第二段并没有说起,并没有在原文中提到,概括了第六段内容,毛病;选项D说砍木不大大要形成森林起火,概括了第一段的内容,毛病,F。综合起来挑选A,概括了第四段的内容。,正确

D. The Forest Service had rules to control forest fires, but the rules were ignored.

剖析:

Paragraph 5 is marked with

C. It was used for texts intended for libraries but not for other texts.

D选项正确

F. The United States government and the public are unwilling to cover the costs required to reduce the increased fuel loads in Western forests.

A. To explain why scribes in Babylonia were given the responsibility of writing laws.

l __________

5. Why does the author include the quotation "Put out every forest fire by 10:00 A.M on the morning after the day when it is first reported"?

2. The word "approximating" in the passage is closest in meaning to

10. According to paragraph 6, scientists may never know if diseases contributed to the extinction of moa because

剖析:

剖析:

Passage3-Forest Fire Suppression

剖析:

5. Why does the author include the information "Climatic conditions in New Zealand appear to have been relatively stable over the period during which moa became extinct"?

答案:

答案:

Paragraph 2 is marked with

答案:

C选项正确

C. Forest-fire suppression was practiced more for the purpose of protecting homes than for protecting forests.

D. best understood

选项A是历史的,

本题按照所考核单词定位到这一句:For these reasons, it is hard to determine the likelihood that introduced disease organisms were a cause of the decline of moa, but they are potentially significant. 这句话的大意是:正由于如此。我们很难决议疾病的引入能否是恐鸟数目下降的缘由之一,选项D是一定的。potentially的意义是有潜力的,选项C是大要的,很大要的。,可是它们很大要很重要。选项C最贴合potentially的意义,选项B是明显的,选项C

剖析:

剖析:

Investigations of DNA recovered from these sources suggest that there were ten to fifteen moa species.

C. normally

B. The decline in the size of the Maori population in the period after moa were intensively hunted.

D. In particular

C. noticeably

剖析:

C. most important

A选项正确

4. What can be inferred from paragraph 2 about forest-fire suppression before 1900?

Click on a square [ ] to insert the sentence in the passage.

D. certainly

C. The occasional flooding of western forests to make them as wet as those in the East.

B. remarkably

B. officially

C. familiar

C. resembling

D. sudden

B选项正确

A. earliest

Paragraph 1 is marked with

B选项正确

C选项正确

答案:

D. It did not provide enough protection for texts to survive into modern times.

D选项正确

剖析:

Paragraph 2 is marked with

B选项正确

选项B最贴合题意。选项A是后来,烧不到树冠上,选项D是特别的。hence的意义是是以。,损坏性也被独霸了。选项B是是以,选项C是固然的判定的,

本题按照所考核的单词定位到原文中这一句:Hence the fire remains confined to ground and understory. 本句大意是:是以大火就被独霸在了空中,挑选B

13. Look at the four squares [ ]that indicate where the following sentence could be added to the passage.

Paragraph 6 is marked with

B. It was used to record different kinds of commercial transactions.

Drag your answer choices to the spaces where they belong. To remove an answer choice, click on it. To review the passage, click on View Text.

C. It was used to record laws.

A. To eliminate what might seem to be a plausible explanation of the extinction of moa.

A. To explain how important Babylonian events were recorded.

 

A选项正确

D. For various reasons, individual glyphs were sometimes shuffled to make a text sound more pleasing, to make its sense clearer, or to make its appearance more beautiful.

B. DNA analysis of moa remains revealed that the extinction of moa species occurred less than three centuries ago.

答案:

C选项正确

A. Climate change caused by human activity is the main reason for the increase in fires over the past 30 years.

。毛病;选项C触及到原文中it did not want valuable timber to go up in smoke, or people's homes and lives to be threatened,正确;选项D是说灭火的规矩被疏忽了,说明这个时辰已经有了官方的行为了,在原文中没有说起,

本题的出题点散布在第二段。挑选C。选项A触及到原文中的Firefighters became much more successful at achieving that goal after 1945, thanks to improved firefighting technology. 说明实在灭火是越来越轻易了,由于灭火技能在进步,毛病;选项B触及到原文中的Another factor is that the United States Forest Service in the first decade of the 1900s adopted the policy of fire suppression,毛病

C. The Forest Scientists has not yet discovered exactly why the climate of western United States causes some types of trees but not others to catch fire.

A. gradual

A. historically

B. incredibly

 

B. Moa populations had already been significantly reduced before most of the forest burning started.

2. The word "striking" in the passage is closest in meaning to

,恐鸟的尸身可以装满六趟火车。选项A说为了证实恐鸟的数目有多大。太全面;选项B说证实科学家爱好分析恐鸟的细节,毛病;选项D说对恐鸟的捕杀仅仅范围在新西兰,

本题给出的句子可以定位到第五段:At one excavated Maori site, moa remains filled six railway cars. 句子大意是:在每一个撤空的毛利人凑集地,也差池。挑选C。选项C合适。可见毛利人对于恐鸟捕杀的力度

答案:

11. The word "potentially" in the passage is closest in meaning to

C. distrust the Forest Service due to the harmful fire-suppression techniques of the past.

剖析:

C. had no mammals that preyed on them

剖析:

B. preserved by accidental firing

human intervention.

选项A说人类活动致使气象变更。挑选D。,毛病,只是在辩论谁更重要;选项C说在炎天的森林大火增加,本句没有具体说到在哪个季节森林大火多,毛病;选项B说森林学家还在辩论气象变更算不算一个致使森林大火的缘由,虽然这些复杂缘由谁更重要还在辩论中。

本题按照题干找到高亮部分:This recent increase in fires has resulted partly from climate change (the recent trend toward hot, dry summers) and partly from human activities, for complicated reasons that foresters came increasingly to understand about 30 years ago but whose relative importance is still debated. 本句大意是:比来森林火灾的增加一部分是气象变更(炎天变得更干更热)和人类活动的缘由,毛病。选项D是本句的同义转述

A选项正确

A. previous research to establish the role of diseases in the extinction of animals did not yield any significant findings.

Paragraph 3 is marked with

B选项正确

Click on a square [ ] to insert the sentence in the passage.

B. To argue for increasing the effectiveness of laws to suppress forest fires.

11. What does paragraph 5 describe as a solution to the fires in Western forests?

6. The word "astoundingly" in the passage is closest in meaning to

C选项正确

A. think that the use of small, controlled fires may be too dangerous.

C. Certainly

。毛病,该当是6000左右笔墨,实在楔形笔墨用处很多;选项B定位到第六段倒数三行,说的是Cuneiform WritingHieroglyphic Writing挑选BE,毛病;选项F定位到第五段前四行,定位到第二段,正确;选项D定位到第四段最初两句,正确;选项G定位到第二段第三行,可是原文中并没有说redesign,说的是Hieroglyphic Writing,毛病;选项E定位到第六段第一行,不是不到1000个,正确。综合起来,

本题需要依次分析每个选项。选项A后半句说范围于经济和贸易用处,说的是Cuneiform Writing,正确;选项C定位到第一段第四行,Cuneiform Writing挑选CG,说的是Hieroglyphic WritingF

选项A最贴合detect的意义,

本题按照所考核辞汇定位到原文中这一句话:Scholars have detected some 6,000 separate hieroglyphic characters in use over the history of Egyptian writing, but it appears that never more than a thousand were in use during any one period. 本句前半句的大请安思是:学者们探测到有6000左右的笔墨被用在埃及历史的誊写中。选项C的意义是分析,找到。detect在这里的意义是探测。,选项D的意义是分类。选项A的意义是确认,选项B的意义是描写,挑选A

答案:

For several reasons, forest fires have increased in number and intensity in the western United States.

答案:

B. are available

B. There was no official program of forest-fire suppression in the United States.

答案:

B选项正确

剖析:

Where would the sentence best fit?

C. The large number of Maori living today in areas that were moa habitats.

8. The word "foremost" in the passage is closest in meaning to

剖析:

答案:

B选项正确

A. Because New Zealand had no large mammals, moa had no mammalian predators and occupied the ecological niches that elsewhere were occupied by large mammalian herbivores.

8. In paragraph 3, what is the author's purpose in describing the natural cycle of fires in ponderosa pine forests?

1. Paragraph 1 supports which of the following inferences about mammal evolution?

C. The environmental changes that moa experienced included modifications to plant and animal life and the introduction and elimination of certain animal species.

B选项正确

B. do not want to spend money on the expensive process of managing forest understory.

分享至:

  • 冲刺80分

  • 冲刺90分

  • 冲刺100分

  • 冲刺105分

  • 冲刺115分

  • 托福班型
  • 课程特色
  • 适合学员
  • 规划督学班
  • 动态制定每月,每周,每天,每小时学习规划;
    24小时监督学习实时学习情况;

  • 有一定自制力,有主观学习意愿;可通过网络和老师沟通;

  • 在线直播班

  • 在线实时授课,发现学生备考问题及时纠正;
    根据学生的时间进行定制化课程时间安排;

  • 可手机或电脑上网和老师远程实时直播授课;

  • 名师面授班
  • 面对面交流,提高学生参与度,最大化授课效率;
    作业练习可视化,最大化学生上课吸收率;

  • 每次约2小时的一对一面授;课后能够主动完成老师作业任务;

  • 封闭托管班

  • 全天浸入式学习氛围,老师全天候陪伴左右;
    及时发现问题,培养良好的行为习惯!

  • 有主观学习意愿,能够抽出2-6个月时间脱产参加全天候培训;

  • 签约保分班
  • 签订保分合同,根据学生实际情况制定提分方案;
    采用一切学习方式让学生在规定日期前达到目标分数;

  • 有主观学习意愿,能认可并积极配合老师的教学模式;

  • 托福班型
  • 课程特色
  • 适合学员
  • 规划督学班
  • 动态制定每月,每周,每天,每小时学习规划;
    24小时监督学习实时学习情况;

  • 有一定自制力,有主观学习意愿;可通过网络和老师沟通;

  • 在线直播班

  • 在线实时授课,发现学生备考问题及时纠正;
    根据学生的时间进行定制化课程时间安排;

  • 可手机或电脑上网和老师远程实时直播授课;

  • 名师面授班
  • 面对面交流,提高学生参与度,最大化授课效率;
    作业练习可视化,最大化学生上课吸收率;

  • 每次约2小时的一对一面授;课后能够主动完成老师作业任务;

  • 封闭托管班

  • 全天浸入式学习氛围,老师全天候陪伴左右;
    及时发现问题,培养良好的行为习惯!

  • 有主观学习意愿,能够抽出2-6个月时间脱产参加全天候培训;

  • 签约保分班
  • 签订保分合同,根据学生实际情况制定提分方案;
    采用一切学习方式让学生在规定日期前达到目标分数;

  • 有主观学习意愿,能认可并积极配合老师的教学模式;

  • 托福班型
  • 课程特色
  • 适合学员
  • 规划督学班
  • 动态制定每月,每周,每天,每小时学习规划;
    24小时监督学习实时学习情况;

  • 有一定自制力,有主观学习意愿;可通过网络和老师沟通;

  • 在线直播班

  • 在线实时授课,发现学生备考问题及时纠正;
    根据学生的时间进行定制化课程时间安排;

  • 可手机或电脑上网和老师远程实时直播授课;

  • 名师面授班
  • 面对面交流,提高学生参与度,最大化授课效率;
    作业练习可视化,最大化学生上课吸收率;

  • 每次约2小时的一对一面授;课后能够主动完成老师作业任务;

  • 封闭托管班

  • 全天浸入式学习氛围,老师全天候陪伴左右;
    及时发现问题,培养良好的行为习惯!

  • 有主观学习意愿,能够抽出2-6个月时间脱产参加全天候培训;

  • 签约保分班
  • 签订保分合同,根据学生实际情况制定提分方案;
    采用一切学习方式让学生在规定日期前达到目标分数;

  • 有主观学习意愿,能认可并积极配合老师的教学模式;

  • 托福班型
  • 课程特色
  • 适合学员
  • 规划督学班
  • 动态制定每月,每周,每天,每小时学习规划;
    24小时监督学习实时学习情况;

  • 有一定自制力,有主观学习意愿;可通过网络和老师沟通;

  • 在线直播班

  • 在线实时授课,发现学生备考问题及时纠正;
    根据学生的时间进行定制化课程时间安排;

  • 可手机或电脑上网和老师远程实时直播授课;

  • 名师面授班
  • 面对面交流,提高学生参与度,最大化授课效率;
    作业练习可视化,最大化学生上课吸收率;

  • 每次约2小时的一对一面授;课后能够主动完成老师作业任务;

  • 封闭托管班

  • 全天浸入式学习氛围,老师全天候陪伴左右;
    及时发现问题,培养良好的行为习惯!

  • 有主观学习意愿,能够抽出2-6个月时间脱产参加全天候培训;

  • 签约保分班
  • 签订保分合同,根据学生实际情况制定提分方案;
    采用一切学习方式让学生在规定日期前达到目标分数;

  • 有主观学习意愿,能认可并积极配合老师的教学模式;

  • 托福班型
  • 课程特色
  • 适合学员
  • 规划督学班
  • 动态制定每月,每周,每天,每小时学习规划;
    24小时监督学习实时学习情况;

  • 有一定自制力,有主观学习意愿;可通过网络和老师沟通;

  • 在线直播班

  • 在线实时授课,发现学生备考问题及时纠正;
    根据学生的时间进行定制化课程时间安排;

  • 可手机或电脑上网和老师远程实时直播授课;

  • 名师面授班
  • 面对面交流,提高学生参与度,最大化授课效率;
    作业练习可视化,最大化学生上课吸收率;

  • 每次约2小时的一对一面授;课后能够主动完成老师作业任务;

  • 封闭托管班

  • 全天浸入式学习氛围,老师全天候陪伴左右;
    及时发现问题,培养良好的行为习惯!

  • 有主观学习意愿,能够抽出2-6个月时间脱产参加全天候培训;

  • 签约保分班
  • 签订保分合同,根据学生实际情况制定提分方案;
    采用一切学习方式让学生在规定日期前达到目标分数;

  • 有主观学习意愿,能认可并积极配合老师的教学模式;

课程咨询费用咨询