首页>托福考试>综合TPO>托福听力-TPO38-题目文本及答案解析
托福听力-TPO38-题目文本及答案解析
作者:admin 2016-2-1 15:21 浏览(3372) 下载(496)
下载文件
导读:TPO38托福听力Conversation题目文本及答案解析 TPO 38 C1 1. What do the speakers mainly discuss? A. How the student can get permission to stay on campus over the summer. B. Whether the student can switch ...

C选项正确

B. They showed him that an artwork with little content could still be rich in meaning.

D. He realized that music did not need to be composed in silence.

1. What is the main purpose of the lecture?

D选项正确

恒星构成,与本文内容也无关;选项B触及到Once this happens, the gas clump grows relatively quickly as its gravity pulls in more and more gas and dust particles. And this whole process can theoretically happen within one hundred thousand years,毛病;选项D的出题点在于:You see, most of the outer accretion disk would have been gas. We believe solid particles probably made up just one percent of the outer accretion disk. 所以outer accretion disk具有的固态粒子很少,不选;选项C是说star formation,正确。挑选D。,

本题选项A在原文中没有找到按照,这里提到了时候

Employee:

B. The advertisement is seen by consumers who would be most interested in the product advertised.

剖析:

A. To indicate that he wants to change his major field of study to Japanese.

本题出题点在于:

剖析:

剖析:

A. To have plenty of space for all of his posters.

Now, that room is a double. Right now you have got it to yourself but there's a chance someone else might sign up at the last minute, not likely. But you could end up with a roommate for the summer. Would that be okay?

本题出题点在于:

D. To be closer to the building where his summer class is.

A. To contrast it with the formation of the Sun.

Professor:

B选项正确

C. Tulips adapt easily to different kinds of soil.

剖析:

答案:

A. They made him understand that artists should not be concerned with their audience.

Student:

A. It probably occurred more often in the seventeenth century than it does today.

C. Readers formed a negative attitude toward the car that was advertised.

B. There were plans to open a new botanical garden in the Netherlands.

C. The student's conclusion is only partly correct.

D. He thinks that the audience's response to the piece was understandable.

本题的出题点在于:

B选项正确

选项C合适作者意义。

这里是教授先率领门生温习了rock planets是怎样构成的。,所之前面的rock planets只是一个引子,为了引出实在的主题。可是这节课是要讲gas giants是怎样构成的,挑选C。其他三个选项不符

5. At the end of the conversation, what has not yet been determined about the student's living situation over the summer?

Employee:

答案:

答案:

本题的出题点在于:

C. Consumers can easily compare the product advertised with its competitors.

剖析:

A. Gas planet formation did not begin with a solid core.

D. Whether the room he is assigned still needs to be painted.

D. The most desirable tulips could not be produced by breeding at that time.

AD选项正确

一向大到地球的五到十倍时,

这里说到,当这类气态行星的质量越来越大,外周是多量气体的星球。选项B合适。其他三个选项不合适。挑选B,最初获得一个以岩石金属和冰块为核的,重力就会把越来越多的工具吸引到星球上来

答案:

Oh, right. I heard he is taking a last-minute leave of absence next year. I hope everything is okay.

B. Different research studies have led to conflicting conclusions.

D. Travel opportunities offered by the ecology department.

A. It differs from the core-accretion theory in relatively insignificant ways.

剖析:

D. To show why marketers need to research overlapping interests.

5. According to the professor, what characteristic of tulips aided the spread of tulip cultivation?

剖析:

A. The man's recent experience studying in a foreign country.

1. What do the speakers mainly discuss?

5. Why does the professor describe two types of car advertisements in a magazine for new parents?

给门生炎天住的是个双人世,

教员和门生唯一没有判定的是,所以不竭定能否是还会加小我进去。挑选C。选项C合适题意。其他三个选项则不符

剖析:

D选项正确

C. They demonstrated the importance of collaborating with artists in other fields

答案:

答案:

B. To compare the reactions of older and younger readers when they see a particular product.

C选项正确

C. Water and ammonia are pulled in by the gravity of protoplanets more readily than other substances are.

D. Several dormitory rooms have recently become available.

A. He believes that outside noise might have distracted the audience.

TPO 38 L3

选项A说她对于自己分析范畴很是热情,授课很有沾染力,说她很专业,而且不是很明白,

本题的出题点范围比力大,正确。挑选A,需要一定水平上自己总结。教员和门生嘉奖了阿谁来演讲的教员。其他三个选项则原文中没有按照。门生还表示她不做教员真是遗憾

剖析:

B. Readers' attention to the advertisements varied depending on the location of the advertisements in the magazine.

剖析:

本题出题点在于:Tulip flowers with stripes or streaks or feather or flame patterns on their petals, there is no doubt in my mind that these symptoms of this breaking virus affected human behavior too indirectly, that they set off the famous tulip craze in the Netherlands. 这类病毒会致使郁金香的花瓣上 出现条状的、羽毛样的大概烟状的图案,就是这类特此外变异致使人们对于郁金香变得猖狂。挑选C。选项C合适原文。其他三个选项不合适。

TPO38托福听力Conversation题目文本及答案剖析

Remember, the gas giants are farther from the sun, where temperatures are much colder. So, in the outer accretion disk, compounds like water and ammonia exist in frozen form. Closer to the sun, they're more likely to be vaporized by solar radiation. What this means is that in addition to rocky and metallic particles there would be other solids like frozen water and frozen ammonia.

。挑选B。其他三个选项没有很好概括。选项B合适题意。

Well, there's two theories. 这里明白说了然接下来要讲关于gas giants构成的两种理论

A选项正确

题出题点在于:

A. He has received special permission from the dean.

B选项正确

So according to the study, basically when I see an ad in an unexpected place, it'll make me want to buy the product?

D. The traditional elements in a famous piece of avant-garde music.

答案:

B. It was not as rare in the seventeenth century as botanists believed.

Oh, sorry. I am afraid the deadline to apply for summer housing in the dormitories has already passed. I could help you look for something off campus.

C. The subject of her talk had little to do with ecology.

C选项正确

其他三个选项毛病晓得。

这三句的意义是,音乐批评家以为这首曲子很荒诞,Cage的听众很愤怒,可是Cage本人则感应没需要愤怒。。选项D合适原文意义。挑选D

D. He is the professor who suggested that the student find housing off campus.

2. What do the speakers imply about the guest speaker from class?

A. He is currently in Botswana.

Employee:

B. New types of plants introduced to Europe through trade.

D选项正确

Two experiences in particular entirely changed how he thought about music. First was his 1951 meeting with the avant-garde painter Robert Rauschenberg.

C. Whether he will have a roommate.

B. He discovered that echoes could be eliminated from a musical piece.

B选项正确

3. Why was his visit to the anechoic chamber a profound experience for Cage?

C. It influenced the behavior of many people in the Netherlands.

 

Click on 2 answers

答案:

D. The student's best options for housing over the summer.

3. Why does the man mention Tokyo?

答案:

Professor:

本题出题点在于:

挑选B。其他三个选项不符。,郁金香的花苞可以在摘下来很长时候今后都存在世,而且可以被贮存和运输很长间隔,

本题出题点在于:And since these bulbs remain viable for quite a long time, even out of the ground, they can be stored or transported long distances without much of a problem, which helps explain the spread of tulip cultivation. 这里提到。选项B合适这一段的意义。这就让郁金香的移植变得有大要

由于我们一般只会期待在烹饪杂志上看到烹饪广告而不是车这类没多大联系的广告。挑选A

这里说明,大师城市很惊奇,印象深入。,一个分析,他会加倍留意这个广告,分析阅读烹饪杂志的人忽然看到一个卖车的广告,忽然出来一个车的广告,由于这个广告的出现是在他的预设之外的。选项A合适意义。其他三个选项不符

A. To describe two new theories about the formation of rocky planets.

本题出题点在于:

B选项正确

I hope so. I am taking a class this summer and I need to see about getting campus housing.

3. Why does the professor mention car buyers who subscribe to more than one magazine?

A选项正确

 

Professor:

D. Most substances found in the core of rocky planets are also found in the core of gas planets.

剖析:

本题出题点在于:

Student:

剖析:

剖析:

答案:

剖析:

选项C合适门生的意义。挑选C。,

在教员问门生能否是想出国交换以后。门生表示客岁已经去过东京了,临时不是很想出国。其他三个选项原文中没有按照

剖析:

,只能看命运;还有由于不晓得自己买的郁金香会不会发生这类色彩的break

本题出题点在于:And the tulips most prized for their uniqueness and beauty were apparently the ones inflected by this mysterious virus. At that time, nobody was really able to breed tulips like these. Color breaking happened in just two or three out of a hundred bulbs and seemingly just by chance. And since you didn't really know when you bought a bulb if the colors would break, well, Dutch speculators invested hand over fist and drove prices sky high. 本题问郁金香的价格泡沫的缘由。这一段提到,由于郁金香会由于病毒而展现出稀疏英俊的美,所以荷兰的投资者会投资它。双选CD。其他两个挑选不合适原文意义。这两句话分辨对应选项D和选项C。而且这类变种很难野生滋生,炒高它的价格

Student:

1. What do the speakers mainly discuss?

C. Its gravity caused clumps to form in the surrounding gas.

D. To explain why young stars are often surrounded by disks of gas and dust.

B. He believed any noises could be musical if arranged carefully.

这一段门生重要讲了自己去出国留学办公室去问,问到了自己黉舍是有一个全美国的寄宿交换项目。其他三个选项则不合适原文意义。所所以门生去问来的这个信息。挑选B。选项B正确。

答案:

B. Her research is directly related to material from class.

答案:

A选项正确

3. What point does the professor emphasize when he mentions water and ammonia?

D. Consumers are repeatedly exposed to the advertisement.

4. How did the man get information about the domestic-exchange program?

挑选B

门生在这里说,所以春季的课提早上了。其他三个选项则不合适。选项B合适门生的意义。,可是由于教他认知科学主修一门课的教员春季忽然要离校,原本不筹算炎天住校

,纷歧致的媒体也纷歧定一向会对广告商品的营销发生好的感化。比如对于一款想卖给新婚佳耦的车,

But there are limits to how incongruent the media should be. You don't want a totally mismatch. So in a magazine aimed at new parents, you often see car advertisements since parents buy and drive cars. But there are different types of cars, right? For example, placing an ad here for a big roomie van, which is popular with big families would make sense, but a snappy sports car with only two seats? Well, that would clearly be too much of a mismatch. 这里教授指出。广告上放一款大容量的家用厢式车和只能坐两小我的小跑车是纷歧样的。其他三个选项不合适。新婚佳耦就不大大要去买后者。选项C合适。挑选C

B. To avoid the inconvenience of moving twice.

TPO 38 L4

Student:

答案:

本题出题点在于:

TPO 38 C2

挑选C

这里教授的yes and no是对门生题目标回答。选项C正确。门生问那能否是他在任何出乎料想的地方看见广告,教授说这个说法不全对。,他就会想要买广告上的工具。其他三个选项晓得毛病

答案:

剖析:

剖析:

2. According to the professor, how was John Cage influenced by Rauschenberg's white paintings?

剖析:

C. Wealthy individuals wanted to show that they could afford expensive merchandise.

答案:

D. Readers' responses to the cooking articles were not affected by the presence of car advertisements.

Professor:

D选项正确

剖析:

A. To compare the common features of advertisements in congruent and incongruent media.

答案:

TPO38托福听力Lecture题目文本及答案剖析

A. She does not agree with the conclusions of the study.

6. According to the professor, what factors contributed to a dramatic rise in the prices of some tulips in the early seventeenth century?

A. To emphasize the importance of product design in appealing to readers with different interests.

We believe our solar system began as a huge spinning cloud of dust and gas, which flattened and eventually collapsed in on itself. The matter it's centered condensed into a ball of hot gas and dust, eventually becoming our sun. And what happened to the remaining cloud?

They actually took more time to read the ad.

D. Gas planets form over a relatively short time.

Her talk on wildlife population modeling, well, it was very theoretical.

答案:

Professor:

Well, the audience was outraged. Music critics called the piece ridiculous. But Cage saw no reason for the outrage.

C. To compare the composition of Jupiter, Saturn, Uranus, and Neptune.

2. What can be inferred about Professor Wilson?

剖析:

C. He recognized the possibility of recording his body's natural sounds.

A. Techniques for breeding unusual varieties of tulips in the Netherlands.

D. To introduce recent discoveries about rocky planets in other solar systems.

A. Solid forms of water and ammonia may have contributed to the formation of the gas giants.

TPO 38 L1

Professor

C. To point out that a medium that is too incongruent with a product will not reach potential buyers of that product.

本题出题点在于:

B. The demand for tulips increased in Persia and the Ottoman Empire.

挑选D。所以有的时辰我们需要晓得他们穿插定阅所覆盖的爱好范围,找到这一种交织覆盖的杂志来投放广告。其他三个选项则不符。选项D合适意义。,潜伏的某种商品的消耗者很大要同时定阅几种杂志,

Well, keep in mind that potential car buyers don't read only car magazines. Most have other interests. Many of them probably subscribe to other magazines, a news weekly, a financial publication, something related to a special interest or hobby. So what marketers have to do then is carefully research potential customers and look for overlapping interests, which magazine overlaps most with the interests of the car buyer. 这里谈到了

………

C. To show that he is not interested in studying in a foreign country next year.

But the concept of these paintings actually wasn't so simple.

D. The impact of a plant virus in the Netherlands in the seventeenth century.

5 to 10 Earths...uh, with a mass that big, I guess gravity would start to pull in more and more material faster, right?

 

B. His professor has discussed the situation with the woman.

Well, see, I only found out yesterday I need to take this course. It wasn't really my idea. I mean I was gonna take it in the fall. It is a course I need for my major in cognitive science, Professor Wilson was supposed to teach it but now...

B. It does not take into account the amount of time needed for gas planets to form.

D选项正确

A. Botanists discovered how to breed tulips that were resistant to certain plant diseases.

D. To point out that magazines are the most effective type of incongruent medium for placing advertisements.

本题出题点在于:

 

C选项正确

C. The concepts behind a piece by an avant-garde composer.

选项A合适这两句的意义。

这里门生说自己找院长开了个条,教员就表示可以惯例一下帮他办了。其他三个则不合适。挑选A

本题的出题点在于:

And you know Ive lived here in southern Florida my whole life. And Ive always been interested in Montana. The university in Montana, where I want to go, has classes that deal specifically with the ecology there.

C. Information the man found at a booth in the student center.

本题出题点在于:

1. What is the lecture mainly about?

B. Whether the student can switch to a single room.

D. How advertising using only one type of media can increase brand awareness.

挑选B。比如一个看汽车杂志的人很有大要会买汽车,所以投放分歧性广告会让更多的潜伏消耗者看到。选项B合适了第一条优点。其他三个选项则没有合适。

First, it's obvious that people reading a car magazine are interested in cars. So if you place a car ad there, you know you are reaching the right audience. Also, research shows that when people read an ad in a congruent medium, afterwards, they have pretty good recall of what was advertised. 这里提到了分歧性广告的两个优点。第二点是在分歧性前言上看到广告的人更轻易回忆起广告内容。

答案:

B选项正确

C. The last longer than 4 minutes and 33 seconds.

D. Dutch botanists became skilled in crossbreeding plants.

B选项正确

A. Tulips grown from seeds produce bulb within a year.

意义是郁金香的名字起源于turban,是一种围在头上的布料。选项A正确。这里提到turban就是为晓得释郁金香的名字的起源。,

本题出题点在于:There's an explanation for the origin of the name "tulip" that kind of reflects this. Apparently, it came from a Persian word for "turban", you know, a cloth wound round the head. Um, a style of headgear worn by men in that part of the world. 这里提到了turban。是阿谁地域的汉子会带的一种帽子。挑选A。其他三个选项分歧适

2. What opinion does the professor express about color breaking in tulips?

答案:

C. He wants to experience a different regional culture there.

特地去把高贵的郁金香种在自己私人花园里。。选项C说有钱人想证实自己可以买的起很贵的郁金香这类商品,荷兰成为了全球著名的贸易中心之一,

本题出题点在于:In the 17th century, the Netherlands was among the most important trading centers in all of Europe with lots of rich merchants who wanted to showcase their wealth, for example, by displaying exotic tulips in their private gardens. 17世纪,很多有钱的商报酬了显摆自己的财富,正确。其他三个选项则没有原文按照。挑选C

Last week we discussed the formation of Earth and the other rocky planets, of planets in the inner solar system. Uh, so, what about the gas giants? Jupiter, Saturn, Uranus, and Neptune.

Now, there's another approach, that's placing ads in incongruent media.

答案:


Oh, well, in that case I guess we'd better make an exception for you.

D. He saw information about the program posted on a bulletin board.

 

B. To give an example of a place where many students go to study abroad.

Student:

D. They do not include an actual piano.

其他三个选项没有很好概括。选项D合适原文意义。,

开首门生表示需要寻觅暑假的留宿。挑选D。教员说现在申请已经停止了,所以只能找校外的

其他三个选项不符。直到这一句话。从开首就一向在讲分歧的媒体的广告是什么,教授初步讲纷歧致媒体上的广告的感化。,以及其上风。

这篇文章的引入部分比力长。选项C合适。挑选C

5. According to the professor, what are two claims of the disk-instability theory?

其他两个选项则没有按照。这两点分辨对应选项A和选项D10万年就能完成。,

这两段说了两点关于disk instability理论的特点:一个是这类构成理论以为,构成行星的时辰是没有一个固体的核的;而且这个气体凑集的构成进程很是敏捷。双选AD

A. She is enthusiastic about her field of work.

3. Why is the woman willing to make an exception for the student?

Professor:

本题的出题点在于:

C. He believed that unintentional noises could serve as replacements for musical instruments.

C选项正确

B. Water and ammonia were not common substances in the outer accretion disk.

本题的出题点在于:

C选项正确

A选项正确

The second key experience in Cage's development came when he stepped in an anechoic chamber. An anechoic chamber is a room with special walls that absorb sound. Anechoic means without echoes. So an anechoic chamber was a room where, in theory, you can experience total silence. But Cage entered this room and he heard two sounds, one high and one low. The high sound, he was told, was his nervous system operating, and the low sound was his blood circulating.

A. It started to shed grains of rock and metal into the solar system.

A. Which dormitory he will be in.

Student:

B. How long he can stay in the room he is assigned.

C. To explain why the tulip was considered an exotic flower in Europe.

门生表示自己对于Montana感爱好。挑选D。而且Montana的一所大学是有关于生态学的课程的。其他三个选项则不合适文意。所以他想去这个黉舍交换。选项D合适原文意义

Now, avant-garde is a term that applies many different artistic genres. Rauschenberg had created a series of famous paintings that consisted simply of white paint of different textures on canvas. That's all they were: white.

Click on 2 answers

6. Which is right about the professor's opinion about the disk-instability theory?

B. The man's interest in spending a year at another university.

A. He discovered that he could still hear sounds inside the chamber.

本题出题点在于:

A. There was an increase in trade between the Netherlands and Persia.

Yes, Susan Brown's certainly a lively speaker. What a shame she didn't go into teaching.

B. Critical reactions to twentieth-century experimental art forms.

D. It collided with smaller protoplanets.

D. To let professor know that he took challenging ecology courses in Japan.

D选项正确

本题的出题点在于:

C. He suspects that the audience did not want to offend the composer.

A. Readers paid attention to the advertisements because the product advertised did not match the magazine's theme.

5. Why is the man interested in Montana?

剖析:

A. The advantages of congruent over incongruent media for advertising cars.

C选项正确

B. They contain sounds that are intentional.

Now this study suggests that because the people reading a cooking magazine didn't expect to see a car ad, they actually paid more attention. And so for example, when people who like reading about cars see a car ad in a car magazine, they might pass over it quickly, while here...

D. He believed that compositions with random noises could be interpreted in different ways.

其他三个选项则不符。所以他想暑期就住进Murphy

这里门生表示自己现在在Randolph Hall,可是由于舍友五月结业,这样暑期竣事转春季的时辰就不用再换一次宿舍了。他春季就需要申请Murphy的一个单间了。挑选B。门生想避免炎天换一次宿舍,秋天再换一次。选项B合适题意

B. He thinks that music critics appreciated the piece more than the general audience did.

6. What does the professor mean when she says this:

剖析:

B. To emphasize the unique color patterns of some tulips.

D. He wants to study the environment of a particular region there.

C选项正确

答案:

答案:

本题出题点在于:

本题的出题点在于:

5. What does the professor imply when he discusses the audience at the first performance of 4'33"?

Now, the other theory is called the disk instability theory.

C选项正确

Over time, dust particles within a gas clump coalesce, bond together, and eventually fall toward the center, creating a core. Once this happens, the gas clump grows relatively quickly as its gravity pulls in more and more gas and dust particles. And this whole process can theoretically happen within one hundred thousand years.

答案:

这里提到了Cage参观Rauschenberg的底子是空缺的画。,可是内在很是丰富。选项B合适意义。挑选B。其他三个选项不符。这启发了CageRauschenberg这个画家的画里面线条很少,底子都是白的,他悟到实在很少的内容也可以转达丰富的意义

剖析:

Student:

D. Tulips are relatively resistant to plant viruses.

答案:

B选项正确

挑选B。,

本题需要听完最少一半对话。其他三个选项则没有很好概括。门生表示上个暑假去过日本了,临时没有出国的愿望,教员问门生能否是想出国,所以最初他们决议了一所国内的大学来做暑期交换。对话开首是门生表示想去分析一个他感爱好的情况科学。选项B合适原文意义

剖析:

3. According to the professor, what is one reason that the Dutch started cultivating tulips?

选项C适当总结了。就是一群叫做avant-garde的音乐家,我们晓得这整篇讲座都在讲这个Cage创作了一首满是无意收录的声音的曲子。其他三个选项没有适当总结。挑选C。,其中一个典范就是作曲家Cage. 结合后文,

这里点出了这篇讲座的主旨

B. To discuss competing theories about the formation of gas planets.

4. What was Cage's attitude toward found sound?

答案:

Employee:

C. To use the information as the basis for another topic of discussion.

离太阳越近。教授说到这类气态行星是离太阳很远的,这两者越轻易气化。水和氨气在冰冻状态被保存。其他三个选项不符。这就意味着除了岩石和金属颗粒之外,水和氨气的固体也算是另一种的固体存在。选项A合适本段意义。,所以温度很低。挑选A

这里出现了waterammonia

Ive got a note from the dean approving the whole situation.

Professor:

本题的出题点在于:

剖析:

B选项正确

本题出题点在于:

A. How the student can get permission to stay on campus over the summer.

剖析:

D. They inspired him to compose music that created visual impressions in listeners.

A. To offer an explanation for how the tulip got his name.

B. The advantages of using magazines over television as an incongruent advertising medium.

A. The influence of avant-garde music on twentieth-century painting.

C. It is more applicable to star formation than the core-accretion theory is.

剖析:

答案:

Student:

Material, meaning gas. It would rapidly pull in more and more gas from the accretion disk, so you end up with a solid core of rock, metal and ice surrounded by massive amounts of gas.

1. What does the professor mainly discuss?

B. He asked an employee in the study-abroad office about the program.

C. Dutch speculators enthusiastically bought tulip bulbs as investments.

这一句点了然教授接下来要讲的工具:一种在各类动物里很平常的、可是由于它和郁金香的联系而著名的病毒。挑选D。其他三个选项则没有很好概括。选项D合适原文意义

A. He wants to work with foreign-exchange students.

本题的出题点在于:

答案:

剖析:

答案:

Cage was profoundly affected. He realized that music doesn't need to be created intentionally. We find it all around us. This idea came to be called found sound. It's the sounds that are already there, traffic outside your window, or whatever. For Cage, they were just as musical as sounds made by musical instruments.

CD选项正确

TPO 38 C1

A. Consumers process the information more carefully than they would if it appeared in other media.

The disk instability theory holds that gas begins the planet-making process, without a solid core. You see, most of the outer accretion disk would have been gas. We believe solid particles probably made up just one percent of the outer accretion disk.

A选项正确

C选项正确

Oh, well. Guess I just have to move twice.

B. To emphasize the importance of keeping a marketing strategy up-to-date.

C. The spread of plant diseases throughout seventeenth-century Europe.

4. According to the professor, what could have occurred when a protoplanet in the outer accretion disk reached a mass of five to ten Earths?

B. Tulip bulbs can be removed from the ground and stored.

本题出题点在于:

B. He will not teach at the student's university in the fall.

本题出题点在于:

2. According to the professor, what is one of the advantages of placing an advertisement in congruent media?

C. He picked up a leaflet from a booth at the student center.

C. He does not generally teach courses over the summer.

答案:

Student:

答案:

C. To give an example of how marketing can expand a magazine's readership.

The rocky planets were born.

B. To correct a common misunderstanding about accretion.

A. He spoke with students who had participated in the program.

答案:

比如说窗外车流的声音。选项C合适意义。Cage以为这类声音和乐器演奏的声音一样,

这里提到了Cage悟到的事理:他以为音乐纷歧定如果成心缔造出来的,都是音乐。我们身旁处处都有音乐。其他三个选项不符。这类音乐被称为非报酬的音乐。。挑选C

C. How incongruent media can be used for effective advertising.

本题出题点在于:

2. Why does the professor review the formation of rocky planets?

1. What does the professor mainly discuss?

C. Gas planet formation can occur anywhere in the accretion disk.

D. The student's conclusion applies to congruent, but not incongruent, media.

剖析:

A. He considered found sound to be a theoretical concept with no practical use.

 

A. They take place outdoors

D. It will probably never be duplicated through controlled breeding.

A选项正确

C. To get a room that has been recently repainted.

But as the century progressed, some composers, composers of what was called avant-garde music, went further. Their experiments with musical composition were not always well accepted. Quite the contrary, you see, many people felt avant-garde music was too radical and wasn't even legitimate art.

选项B合适意义。其他三个选项则毛病晓得了。人们初步报酬地建造看似是非报酬建造的音乐,

I mean, its confounding people even today! Cage's silent composition is still performed all over the world, but Im afraid to say, it's often misinterpreted. It's been choreographed, in dance performances for instance, in which case the sound was the beat of the dancers' feet against the stage floor. 教授这里提到。,可是是毛病的操纵。所以实在现在的这些名义上是非报酬的声音实在是报酬的。挑选B。现在Cage的这类非报酬作曲也是还在被音乐家操纵的,比如说舞会上舞蹈家的鞋敲击地板的声音

4. Why does the professor mention a turban worn by some men?

C. He is willing to live in off-campus housing.

D. Solid particles are believed to own a small proportion of the outer accretion disk.

C. The university's rules for keeping dorm rooms well maintained.

A case in point is the composer John Cage.

答案:

And once their mass reaches a certain point, around about 5 to 10 Earths, what would happen?

答案:

Well, Im in Randolph Hall right now, but my roommate's graduating in May so I have signed up for a single in Murphy for the fall, room 206. I was hoping I might be able to just move in there now.

答案:

B. He wants to participate in outdoor activities there.

Student:

4. What does the student request a specific room in Murphy Hall?

剖析:

Well, neither had the guys in the booth. They didn't know what I was talking about. But when I talked to the supervisor in the study abroad office, it turns out we are part of a... a group of universities throughout the U S that does a domestic exchange program.

To the disk encircling the sun when it was a young star?

6. Why does the professor consider many of today's performance of 4'33"to be misinterpretations?

Student:

Actually I just spent last summer studying in Tokyo. I think that satisfied my urge to travel.

D. She was a teacher before working at the wildlife conservation center.

本题出题点在于:

B. Gas planets cannot form in extremely cold temperatures.

Student:

D. To describe differences between Dutch tulips and Persian tulips.

TPO 38 L2

其他三个选项不符。挑选A。选项A合适原文意义。,

这里说到启发Cage的第二个工具。Cage在里面听到了自己的神经系统和血液循环的声音。就是绝对静音的一间屋

本题出题点在于:

Okay. Let's move on, to bacteria and viruses that can infect plants. And let's start out with a virus that's rather common in various plants but first became known in connection with tulips.

剖析:

Well, yes and no.

Student:

剖析:

剖析:

4. The professor describes a research study in which advertisements for a car were placed in a cooking magazine. What did the researchers find?

D选项正确

 

剖析:

B. Its gravity began to pull in huge amounts of the surrounding gas.

分享至:

  • 冲刺80分

  • 冲刺90分

  • 冲刺100分

  • 冲刺105分

  • 冲刺115分

  • 托福班型
  • 课程特色
  • 适合学员
  • 规划督学班
  • 动态制定每月,每周,每天,每小时学习规划;
    24小时监督学习实时学习情况;

  • 有一定自制力,有主观学习意愿;可通过网络和老师沟通;

  • 在线直播班

  • 在线实时授课,发现学生备考问题及时纠正;
    根据学生的时间进行定制化课程时间安排;

  • 可手机或电脑上网和老师远程实时直播授课;

  • 名师面授班
  • 面对面交流,提高学生参与度,最大化授课效率;
    作业练习可视化,最大化学生上课吸收率;

  • 每次约2小时的一对一面授;课后能够主动完成老师作业任务;

  • 封闭托管班

  • 全天浸入式学习氛围,老师全天候陪伴左右;
    及时发现问题,培养良好的行为习惯!

  • 有主观学习意愿,能够抽出2-6个月时间脱产参加全天候培训;

  • 签约保分班
  • 签订保分合同,根据学生实际情况制定提分方案;
    采用一切学习方式让学生在规定日期前达到目标分数;

  • 有主观学习意愿,能认可并积极配合老师的教学模式;

  • 托福班型
  • 课程特色
  • 适合学员
  • 规划督学班
  • 动态制定每月,每周,每天,每小时学习规划;
    24小时监督学习实时学习情况;

  • 有一定自制力,有主观学习意愿;可通过网络和老师沟通;

  • 在线直播班

  • 在线实时授课,发现学生备考问题及时纠正;
    根据学生的时间进行定制化课程时间安排;

  • 可手机或电脑上网和老师远程实时直播授课;

  • 名师面授班
  • 面对面交流,提高学生参与度,最大化授课效率;
    作业练习可视化,最大化学生上课吸收率;

  • 每次约2小时的一对一面授;课后能够主动完成老师作业任务;

  • 封闭托管班

  • 全天浸入式学习氛围,老师全天候陪伴左右;
    及时发现问题,培养良好的行为习惯!

  • 有主观学习意愿,能够抽出2-6个月时间脱产参加全天候培训;

  • 签约保分班
  • 签订保分合同,根据学生实际情况制定提分方案;
    采用一切学习方式让学生在规定日期前达到目标分数;

  • 有主观学习意愿,能认可并积极配合老师的教学模式;

  • 托福班型
  • 课程特色
  • 适合学员
  • 规划督学班
  • 动态制定每月,每周,每天,每小时学习规划;
    24小时监督学习实时学习情况;

  • 有一定自制力,有主观学习意愿;可通过网络和老师沟通;

  • 在线直播班

  • 在线实时授课,发现学生备考问题及时纠正;
    根据学生的时间进行定制化课程时间安排;

  • 可手机或电脑上网和老师远程实时直播授课;

  • 名师面授班
  • 面对面交流,提高学生参与度,最大化授课效率;
    作业练习可视化,最大化学生上课吸收率;

  • 每次约2小时的一对一面授;课后能够主动完成老师作业任务;

  • 封闭托管班

  • 全天浸入式学习氛围,老师全天候陪伴左右;
    及时发现问题,培养良好的行为习惯!

  • 有主观学习意愿,能够抽出2-6个月时间脱产参加全天候培训;

  • 签约保分班
  • 签订保分合同,根据学生实际情况制定提分方案;
    采用一切学习方式让学生在规定日期前达到目标分数;

  • 有主观学习意愿,能认可并积极配合老师的教学模式;

  • 托福班型
  • 课程特色
  • 适合学员
  • 规划督学班
  • 动态制定每月,每周,每天,每小时学习规划;
    24小时监督学习实时学习情况;

  • 有一定自制力,有主观学习意愿;可通过网络和老师沟通;

  • 在线直播班

  • 在线实时授课,发现学生备考问题及时纠正;
    根据学生的时间进行定制化课程时间安排;

  • 可手机或电脑上网和老师远程实时直播授课;

  • 名师面授班
  • 面对面交流,提高学生参与度,最大化授课效率;
    作业练习可视化,最大化学生上课吸收率;

  • 每次约2小时的一对一面授;课后能够主动完成老师作业任务;

  • 封闭托管班

  • 全天浸入式学习氛围,老师全天候陪伴左右;
    及时发现问题,培养良好的行为习惯!

  • 有主观学习意愿,能够抽出2-6个月时间脱产参加全天候培训;

  • 签约保分班
  • 签订保分合同,根据学生实际情况制定提分方案;
    采用一切学习方式让学生在规定日期前达到目标分数;

  • 有主观学习意愿,能认可并积极配合老师的教学模式;

  • 托福班型
  • 课程特色
  • 适合学员
  • 规划督学班
  • 动态制定每月,每周,每天,每小时学习规划;
    24小时监督学习实时学习情况;

  • 有一定自制力,有主观学习意愿;可通过网络和老师沟通;

  • 在线直播班

  • 在线实时授课,发现学生备考问题及时纠正;
    根据学生的时间进行定制化课程时间安排;

  • 可手机或电脑上网和老师远程实时直播授课;

  • 名师面授班
  • 面对面交流,提高学生参与度,最大化授课效率;
    作业练习可视化,最大化学生上课吸收率;

  • 每次约2小时的一对一面授;课后能够主动完成老师作业任务;

  • 封闭托管班

  • 全天浸入式学习氛围,老师全天候陪伴左右;
    及时发现问题,培养良好的行为习惯!

  • 有主观学习意愿,能够抽出2-6个月时间脱产参加全天候培训;

  • 签约保分班
  • 签订保分合同,根据学生实际情况制定提分方案;
    采用一切学习方式让学生在规定日期前达到目标分数;

  • 有主观学习意愿,能认可并积极配合老师的教学模式;

课程咨询费用咨询