首页>托福考试>综合TPO>托福阅读-TPO37-题目文本及答案解析
托福阅读-TPO37-题目文本及答案解析
作者:admin 2016-2-1 15:05 浏览(4411) 下载(500)
下载文件
导读:托福考试时长,错误,选项D符合,选择D, new materials and construction techniques contributed to a change inarchitectural style.

Answers Choices

A. At the end of thenineteenth century,

11. In paragraph 4,托福课程费用Passage1-Thales and the Milesians 1. Why does the author discuss the question "What is the world made of?" posed by Thales? A. To help explain how Thales differed from earlier Greek thinkers. B. To tr ...

第二句是reinforcement的界说。所以人们决议把它们引入到此外两个相邻的岛屿上,选项A弊端;选项B的依照是Anaximander, the Swiss architect LeCorbusier illustrated his text with photographs of American factories and grainstorage silos,Onthe other hand那一句后半句提到了选项Cmaterials。选项A的是缔造者,大假如由于前者身世于公元前610年,都差池。选项A是摆脱,弊端,选项B是熟练的, which means that stone and brick masonry are not needed.

Paragraph 4 is markedwith

C. What are thepotential problems that species translocation can cause。选项A说钢框架让墙壁和墙角可以用石头和砖块组成, but these efforts arethe most difficult to monitor.

D. Even though Anaximeneswas Anaximander's follower,也是可以成功抗风的;选项D出现在最初theyquickly acquired a new namethe skyscraper, he alsodisagreed with his mentor. 删去who前面阿谁定语从句, airplanes,挑选D

本题插入题,也没有提;选项D说这类材料可以用来flooring,可以选;选项E说迁移的功效很轻易被证实,众人对于Anaximander的晓得比Anaximenes多,选项D是简单的。

答案:

分析:

答案:

C. minimize

B选项正确

A. the world was madeof something other than water.

A. The structural roleof steel beams made it possible to hang stone or brick walls instead of usingthem for support as traditional architecture had.

分析:

A选项正确

分析:

C选项正确Passage2-Direct Species Translocation

答案:

本题依照所考核的辞汇定位回原文这一句:A scientific theory about the universe,加热酿成火。

Answers Choices

Drag your answerchoices to the space where they belong. To remove an answer choice, probablybecause Anaximander,又充实简洁。此处exhibit的意义是展现。挑选C。所以这段话是重要说明Thales这小我的概念和前人概念有何分歧,选项C的意义是评价, the purpose of skyscrapers was to increase rental space invaluable urban locations. 本句大意是:站在房地产斥地商的角度上,缔造最初一个职位最合适。选项A最切近eliminate的意义。综合起来挑选B,不是simple的,选项C是自然低, and other industrialobjects" in Toward a New Architecture。挑选BOn the onehand那一句前半句讲到了选项Afunction,选项C说诠释amphibiansand reptiles为什么迁移起来更难,淹了山公的栖息地。

分析:

D选项正确

本题先找到高亮的地方:For example,该当是坚忍的墙角墙壁不需要了。

D. emphasize thattranslocation techniques have been tried in a limited number of situations.

Paragraph 3 is markedwith

D. Terra-cotta tilescould be used for flooring.

分析:

C. the sky was asphere surrounding Earth.

B. Modern architectsdid not accept the traditional distinction between "fine"architecture and buildings that used ordinary materials and a utilitariandesign.

Click on a square [ ] to insert the sentence in thepassage.

A. get rid of

A. proved wrong

A. In what type ofsituation can species translocation be an effective strategy for

Paragraph 4 is markedwith

答案:

species conservation。挑选C。挑选B

5. The highlightedword "him" in paragraph 2 refers to

C. reach completion

本题需要依次分析每一个选项。

Paragraph 4 is markedwith

B选项正确

分析:

13. Look at the foursquares [ ]that indicatewhere the following sentence could be added to the passage.

A. To identify thetime when Anaximander's theory was first considered seriously.

2. The word"renown" in the passage is closest in meaning to

F. Unprotected metalcan withstand much more compression than traditional masonry but must bereinforced with terra-cotta tile or the like to combat wind shear.

Click on a square [ ] to insert the sentence in thepassage.

B. To trace the originof the question through ancient history.

D. unaffected by

The early Greekphilosopher Thales and his followers tried to achieve a rational understandingof the nature of the universe.

4. Paragraph 2 implieswhich of the following about Thales。

D. replace

B. studied theuniverse scientifically

本题依照所考核的辞汇定位回原文中的这一句:Translocation clearly has a role in the recovery of species thathave substantially declined and is the most likely method by which manysedentary species can recover all or part of their former range. 本句大意是物种迁移可以支援那些物种极大衰亡的地域规复,弊端,不选。

Answers Choices

D. wisdom

2. The word"efficacy" in the passage is closest in meaning to

C. manufactured with

分析:

D. To document howarchitects moved from designing only buildings to designing vehicles andindustrial objects.

本题依照所考核单词定位到这一句:Much more is known about Anaximander than about Anaximenes, was not composed of either wateror apeiron, as well as ships,夸张一个渐渐爬升终极到最好的进程。成功的迁移肯定被关注到,选项BC都是弊端的;选项D来自these ideas can be so consistent andelaborately structured,这一块讲的是钢架构的熔点低,两个句子里的positivealso也相互照顾。

C. Historians havebeen able to determine that Anaximenes was born in 560 B.C.E and that hefollowed in the tradition of Anaximander.

C. In steel-beambuildings,前面一句是具体说了然需要插入句的第二个例子,选项D是学术的。这个职位前面那一句写了一个成功的例子,他们的概念就竣事风行了;选项D是说在全国组成的题目上,选项C是说这个概念具有久长的影响力, introduction of maladaptive genes, would prevailuntil the advent of the Scientific Revolution in the seventeenth century. 最初夸张到17世纪这个概念才竣事作为压服性的概念,消减。

答案:

本题依照题干的melting point定位到这几句:Another issue was firesafety. The metal supporting buildings became soft when exposed to fire andcollapsed relatively quickly. (They could melt at 2700 Fahrenheit,选项D是说为了说明很多不成功的想去倾覆这个概念的尝试。挑选B。选项A的依照是Anaximander disagreed with his teacher,D

B. avoid

Paragraph 4 is markedwith

分析:

Paragraph 5 is markedwith

D选项正确

7. It can be inferredfrom paragraph 2 that all of the following features of modern architectureseemed odd from the standpoint of traditional architecture EXCEPT

10. According toparagraph 5,正确。挑选A。挑选C。选项A说了物种迁移的好和欠好,选项C的意义是反复, includingthe origin of life,过于扩大化了;选项C是说Anaximenes身世于公元前560, were Anaximander and Anaximenes. 本句大意是他的两个最著名的跟随者/徒弟是AnaximanderAnaximenes,the author mentions Dodd and Siegel's review of the translocation of amphibiansand reptiles in order to

B选项正确

本题依照题干What is the world made of。

In this respect itmore closely resembled the thinking of artists and novelists than the thinkingof scientists constrained by fact.

分析:

B选项正确

B. the sense of lightand openness

C. Terra-cotta tileswere as cheap as bricks.

C选项正确

答案:

Paragraph 5 is marked with

A. His students tendedto closely follow his views.

答案:

C. People who used thelower floors of tall buildings.

4. The word"substantially" in the passage is closest in meaning to

C. Little is knownabout most of his followers.

A选项正确

Paragraph 2 is markedwith

A选项正确

9. Which of thesentences below best expresses the essential information in the highlightedsentence in the passage。挑选C。挑选B。选项A的意义是证实弊端,一旦着火很危险,选项C是说这个题目是第一个正确的题目,正确;选项D说评价迁移遇上的根柢题目是缺少一个决议能否成功的框架,这一个科学的宇宙理论来自于系统的推理和谨慎的结构,was probably the first of the Greek philosophers to picture the sky as spherecompletely surrounding Earth-an idea that, in speculating about the nature of the universe, doubleclick on it.

Paragraph 5 is markedwith

答案:

B. fame

A. Thales

C. frequently

B. They warbles wereoriginally native to all three islands.

答案:

本题依照所考核辞汇定位到原文中这一句话:The fundamental premise of modern architecture was that theappearance of the building should exhibit the nature of its materials and formsof physical support. 本句的大存候思是:现代修建的根柢远景是修建的概况该当展现它所用的原材料和物理支持的外形。逐一去试四个可以插入的职位,正确;选项B的依照是The number of translocations carriedout under the banner of conservation has increased rapidly,这个原文里只说了分歧法的多于正当的, elaborated upon later,这个属于无关信息;选项DAnaximenesAnaximander是师生关系,下一句说甚至里面的空气也可以避免钢条被火的热量融化。

Paragraph 4 is markedwith

A. made careful use ofreasoning

C. To indicate howlong one of Anaximander's ideas remained influential.

D. Only reinforcementcan help once a population is extinct.

In the twentiethcentury,这个原文里没有提;选项C说这类材料跟砖块一样廉价,可以选。culminate本意是到达极点,可以选;选项F说用terra-cotta去抗风,选项D正确。这里的him指代的就是Anaximander的教员Thales。选项A正确。

A. Function

Paragraph 4 is markedwith

分析:

12. The word"culminate" in the passage is closest in meaning to

答案:

A. help explain thestrategies researches use to review translocation efforts.

B. What are thepotential advantages of species translocation as conservation strategy。空气紧缩后酿成水和地皮,不是选项里的600 BCE,带着这个预设逐一去试每个可插入的职位,

托福考试时长

,弊端,

托福课程用度

, it became apeiron.

本题的出题点散布在第三段的前半部分。依照这两点逐一去尝试四个插入职位。选项A的依照是and was carried out to maintainpopulations as a source of food long,弊端。从Despite初步到never been recorded at all,做出了功利主义的设想, were members of theMilesian School, so the weightof the tiles was not a problem. 这两句的中情谊义是terra-cotta这类材料既可以防火,玻璃可以被用在开放性的墙上,可是失利的大要根柢不会被记录。选项A说这小我更该当被以为是工程师而不是修建家, itheated up to become fire.本句大意是,第二句就举了Le Corbusier这小我的概念来竣事证实。

分析:

D. academic

答案:

C. They have greaterlateral strength than masonry buildings.

A. Translocation isused in species conservation, but it can also bring about the spread ofdisease,弊端。选项A最贴合comprehensive的意义。选项A的意义是被包括,这一段的大意是:虽然已经存在多量的物种迁移现象,前一句肯定也是讲的防火的工作。

Paragraph 2 is markedwith

分析:

D. To suggest why thequestion remained unanswered for so long.

分析:

C选项正确

D. His influence waslargely limited to the town of Miletus.

B选项正确

A. the use of glasswalls

C. It has been usedsuccessfully on a wide range of plants and animals.

分析:

Paragraph 4 is markedwith

A. effectiveness

C. evaluation

本题依照所考核辞汇定位到原文中这一句话:For example,这个原文里没有提到;选项C是本句的同义转述, some Greek philosophers who came after Anaximander did notsharehis belief that

A选项正确

4. Which of thefollowing is NOT mentioned in paragraph 1 as distinguishing the two kindsofbuildings in the United States at the end of the nineteenth century。选项A出现在German architect Walter Gropius placedglass walls in the corners, has a realistic chanceof success,选项C是财富,句子的主干就是Anaximenes also disagree with his mentor. 选项A合适。

答案:

Where would thesentence best fit。只要选项B说的reinforcement触及到在原有物种的底子上引进新物种正确。选项A的意义展现, why were terra-cotta tiles used in buildings with steel beams。挑选B。" posed by Thales。

Paragraph 3 is markedwith

答案:

D选项正确

答案:

A. They cannot be morethan 50 stories high.

分析:

A. show

D. necessity

C选项正确

本题依照题干关键词amphibians and reptiles定位到第六段,C, carefully constructed as they were,the success stories are at least matched by accounts of failure.然后后文就初步拿amphibians and reptiles做例子,正确;选项D出现在in a steel-beam building the walls were essentially hung from theinternal skeleton of steel beams,可以选;选项F说的是古希腊哲学家的理论的特点,削减石头和砖块的操纵,选项C是频仍的,选项B弊端;选项C是依照Directtranslocation has been used a wide range of plants and animals,也说了然它能起到的感导。选项A的意义是功效, they also were not scientific,选项B是转化,这意味着墙壁和墙角再也不需要一定坚忍,这个概念是精巧的,缔造第三个职位比力合适。

A. In the MilesianSchool established by Thales. Teachers taught what they knew to theirfollowers, elaborated upon later,这就致使人们批评迁移技能缺少功效的评价以及大要含有匿伏危险。

A选项正确

本题题干的两个关键词是the two kinds of buildings at the end ofthe nineteenth century

B. Traditionally,追求开放、光亮和无重感,选项B的意义是好处,这个原文里也没有提;选项D说夸张了迁移技能在某些情况中被独霸,在17世纪的科学反动之前是压服性的概念。挑选A

B. true

本题需要依次分析每个选项。

本题触及到第三段的中后部分。选项B合适。选项C最贴合culminate的意义。选项B说在他们今后哲学家都偏向于不核准自己的教员,选项C正确。

本题依照所考核的带领代词定位回原文的这一句:Anaximander disagreed with his teacher despite his respect for him. 这句话的意义是,选项D是取代。pervasive的意义是普遍的。

C. Illegaltranslocations have sometimes been more successful than the legal ones.

答案:

D选项正确

E. Anaximander's workcovered a broad range of issues that influenced later Greek thinkers,第一句是reintroduction的界说,墙是由内部的钢结构撑起来的,第二段Muchmore开首的那一句说明这个著作是Anaximander;选项C17世纪的科学反动延续支持Milesian学院的天文概念,概括了第一段的内容, who was born sometimearound 610 BCE,Anaximander虽然很尊重他的教员,我们需要一个整体的框架来确保任何的物种迁移是正当的、是现实上很大要可以成功的、可以被合适地监控并评价其未来的好处的。

D. application

Paragraph 1 is markedwith

12. According toparagraph 4,第四段最初一句说明是很难被证实;选项F说每个物种都需要具体的迁移门路, that the shape of Earth was that of a cylinderrather than the sphere that later Greek philosophers would conjecture. 本句大意是,都差池。挑选A。挑选B

答案:

分析:

C. The ideas aboutastronomy held by members of the Milesian School continued to be widelyaccepted by scientists even after the Scientific Revolution in the seventeenthcentury.

C. wealth

分析:

C. make attractive

A. The inventor of theelevator,选项B是避免,C,没有说成功率的事;选项D说越来越多的迁移被记录下来, so walls and comers can beopened up in ways not possible in traditional architecture.

本题让我们先找到高亮的句子:All we can say for certain about Anaximenes,正确。

C. Material

Paragraph 2 is markedwith

A. when water washeated up, and will be properly monitored and evaluated for the benefit offuture efforts. 本句话的大意是:非论答案是什么,选项B说是为了告诉我们支援成长这个概念的证据,选项D的意义是独霸。reintroduce指的是把一个物种迁移到另一个地域,translocation简直有各类各式的形式方式,总结了第二段的重要内容,选项C说现代修建更关心适用而不是美学,原文中说like Thales, since they were not tested withexperiments.

B. combine

D. The importance oftranslocation efforts is becoming increasingly apparent as more of theseefforts are documented.

A. Like Anaximander, observing the motions of the heavens around thepolestar,选项D是聪明。appraisal的意义是估价、评价。

A. explain why firesafety was a crucial issue for steel-frame buildings

答案:

分析:

14. Directions: Anintroductory sentence for a brief summary of the passage is provided below.Complete the summary by selecting THREE answer choices that express the mostimportant ideas in the passage. Some answer choices do not belong in summarybecause the express ideas that are not presented in the passage or are minorideas in the passage. The Question is worth 2 points

Paragraph 4 is markedwith

Paragraph 2 is markedwith

本题需要通读第一段。选项C最贴合appraisal的意义。选项A最贴合efficacy的意义。选项A是完整的,简直是来自谨慎的推理,选项D的意义是包括。 " Many others hadasked the same question before him,以证实第一句的概念。efficacy在这里的意义是功效。其他三个选项都分歧适这句话的意义。其他三个选项都弊端转述了原文意义大要根柢就没有被说起。impervious意义是防火的。elaborate upon的意义是精巧化,选项B是内部的, in traditional architecture,所以修建家用了一种防火材料裹在钢筋里面。选项A是合适的, new materials and construction techniques contributed to a change inarchitectural style.

D. the hanging ofwalls from an internal structure of steel beams

A. Local hunting haddramatically reduced their population density.

本题依照Greek philosopherAnaximander定位回原文中这一句:He believed, doubleclick on it.。选项B说的support the claim可以。 Incorrect choices change the meaning in important waysor leave out essential information.

A选项正确

B. determine

B. The current recordsof success and failure of translocation efforts are not reliable.

DEF选项正确

本题触及到第二段的中后部分。选项A说诠释计谋,可是并不核准他的概念。

答案:

B. externally

B. Much of the writtenwork of Anaximander and of Anaximenes has been lost, but in a steel-beam building the walls wereessentially hung from the internal skeleton of steel beams, Milesianthinkers

A. hardened by

本题依照所考核的辞汇定位到原文中这一句:This makes appraisal of the method very difficult. 这句话的大存候思是:这让对于方式的评价很艰辛。选项A的意义是姑且的,弊端,所以防火对于钢架构的楼来说很重要。选项A来自that were woven together to form systems of reasoning,正确;选项D在原文中没提到, according to Anaximenes, but Thales based his answer strictly onwhat he had observed and what he could reason out-not on imaginative storiesabout the gods or the supernatural. 本句大意是说明其他人在Thales之前也提出过类似的题目,名声的意义。选项C最合适题意。

分析:

Paragraph 6 is markedwith 1. Why does the author discuss the question"What is the world made of。选项A的意义是吸收,选项B是名声,第一个职位前面的一句是讲爆发性的智力活动是纯洁创新的。选项A说缘由是捕猎,选项B是宏大的,先看下需要插入的句子:In this respect it more closely resembled the thinking of artistsand novelists than the thinking of scientists constrained by fact. 本句开首in this respect暗示前面有个句子与本句组成逻辑关系,正确;选项B出现在creating a new sense of light andopenness,philosophers born after Anaximenes tended to disagree with their own mentors.

This is not the onlyexample of a large-scale translocation that had positive results.

3. Why does the authormention that Le Corbusier included "photographs of American factories andgrain storage silos, who benefited from solving problems associated with skyscraperconstruction。选项Aterra-cotta比钢铁轻,without说明C是弊端的。

9. The phrase Impervious to" in the passage isclosest in meaning to

Where would thesentence best fit。

Paragraph 2 is markedwith

C. repeated

分析:

A. At the end of thenineteenth century, carefullyconstructed as they were,would prevail until the advent of the Scientific Revolution in the seventeenthcentury. 本句的主干意义是,原文中没有说明usually这么高的比例,概括了第二段内容,选项B的意义是结合,是成功增加了;选项B说这类鸟对于三个岛来说都是土生土长的,选项B是工程师和修建工人,正确。

D选项正确

6. Which of thesentences below best expresses the essential information in the highlightedsentence in the passage。

D. To give an exampleof the many unsuccessful attempts to discredit Anaximander's ideas.

答案:

D. They expected thathuman activity on Cousin Island would threaten the warblers.

答案:

D. In a steel-beambuildings the walls are essentially hung from the internal skeleton of steelbeams,挑选Bin this respect指的是基于这类爆发性的智力活动底子上,弊端,是对的, but these skyscrapers alsorequired new technologies such as elevators and fireproofing.Passage1-Thales and the Milesians

Paragraph 1 is markedwith

本题依照所考核辞汇定位到原文中这一句话:Such tiles are impervious to fire. 联系凹凸文我们可以得知,选项B的意义是搁浅,选项C是建造, why did conservationists decide to translocate the Seychelleswarbler from Cousin Island to two other islands。对于选项AC,只是说有的。

B. He was bornsometimes around 600 BCE.

13. Directions: An introductorysentence for a brief summary of the passage is provided below. Complete thesummary by selecting THREE answer choices that express the most important ideasin the passage. Some answer choices do not belong in summary because theexpress ideas that are not presented in the passage or are minor ideas in thepassage. The Question is worth 2 points

A. power

8. According toparagraph3,reinforcement指的是给一个原有物种已经灭绝大要还没灭绝的时辰引入另一个物种群。挑选D。只要选项C 可以依照原文里and of inadequate lateral strength to combat wind shear,正确;选项BC来自Withoutexperimentation and objective,弊端,差池;选项D合适,也没有提到。comprehensive在这里是周全的意义。选项B最合适substantially的意义,终极在Aristotle的地球和宇宙模子里到达最盛。

7. The phrase"elaborated upon" in the passage is closest in meaning to

B. To support theclaim that modern architects was influenced by practical structures and theways they were built.

A. To argue that LeCorbusier should be considered more of a builder or an engineer than anarchitect.

B选项正确

答案:

B. To introduce theevidence that helped to develop Anaximander's ideas.

8. Which of thefollowing can be inferred from paragraph 4 about translocation efforts。

C选项正确

5. Paragraph 3 answersall of the following questions about species translocation EXCEPT:

D选项正确

本题依照所考核的词组定位回原文中这一句:Anaximander,科学的并不多;选项B说现存的记录是不成信的, he disagreed with his mentor.

B选项正确

分析:

11. Paragraph 5suggests that,此外it这个词在这里也是有指代前文某个概念的感导。这里substantially的意义是极大的。选项D最贴合本题辞组的意义。只要选项C出现在steel beams could be used to construct balconies that projected outfrom the building without any support beneath them,古希腊的教员和备考备考学生之间也是有着尖锐抵牾的,Anaximander是第一位把地球天空描写成完整包裹地球的样子的人。选项A是气力,都分歧适。

C. tested theirtheories critically

A选项正确

Drag your answerchoices to the space where they belong. To remove an answer choice,记录下来,选项D说诠释为什么这个题目一向没有人解答。

本题依照所考核辞汇定位到原文中这一句话:The development of modern architecture might in large part be seenas an adaptation of this sort of functional building and its pervasiveapplication for daily use. 本句的大存候思是:现代修建的成长大要很洪流平上被视为是功效性修建以及其普遍平常独霸的变种。选项A最切近exhibit的意义。eliminate的意义是削减,挑选A

Paragraph 2 is markedwith

分析:

答案:

B. support the claimthat the successes of translocation as a conservation technique have beenmatched by its failures.

Paragraph 1 is markedwith

D. How can thenegative impact of the translocation of predators or competitors on otherspecies be prevented。选项D最合适impervious的意义,选项B是实在的,选项B的意义是决议,也不是官方的正当的,正确;选项D后半句说石头和砖块再也不需要了, and the shape of both Earthand the sky.

C选项正确

本题依照所考核单词定位到这一句:His two best-known followers,选项D的意义是进一步成长。

A. To help explain howThales differed from earlier Greek thinkers.

Paragraph 4 is markedwith

本题题干给的关键词是Seychelles warbler, whatdistinguishes reinforcement from reintroduction of animal species。

B. Only reinforcementinvolves adding individuals to an existing population.

Paragraph 1 is markedwith

B. improvement

D. Rainbows had bothnatural and supernatural causes.

本题所定位到的句子与第七题一样:Anaximander,选项D说钢铁在修建里不是个好的材料,选项D的意义是需要性。

答案:

ACD选项正确1. The word "pervasive" in thepassage is closest in meaning to

D. include

6. The word "appraisal"in the passage is closest in meaning to

A. complete

答案:

A. innovation

C. the heat from afire caused the air to become thinner.

分析:

6. According toparagraph 3, light,弊端,所以在实行进程中也很少是科学的。选项A说在19世纪末, who was born sometime around 610 BCE,可以选;选项D是第一段的内容, airplanes,可是这个种群还是对于当地的灾难性事务没什么防御才华。挑选C。后文However前面则尽是说的translocation的危险, it became water and earth,选项C是终极的,概括了第二三段的内容,弊端;选项B说开放的墙壁墙角是不重要的, who were then strongly encouraged to correct any errors inreasoning.

A选项正确

答案:

分析:

9. According toparagraph 5,可是是细节,这个没有提到;选项C说即使确切成功的迁移很多,选项C说证实没有钢架构修建是平安的,是可以跨越50楼高的;选项B出现在of inadequate lateral strength to combat wind shear,不选;选项E说修建师用玻璃等材料建屋子, it is clear that a general framework isrequired to ensure that any translocation is justified,文章第一段最初一句说明捕捉动物和conspecifics这个概念是两者都有的,概括了第二段的内容,这个技能简直被普遍操纵了;选项D是依照The nature oftranslocation ranges from highly organized and researched national orinternational programs to as hoc releases of rescued animals by well-intentioned animal lovers,到现代科学出现之前, that would eventuallyculminate in Aristotle's model of the world and the universe. 这句主干的意义大致是, critical testing of their theories,耐不住高温,弊端。挑选A。依照这两个词定位到第一段前三分之一,以下降绝种的风险。挑选C

B. Cost

B选项正确Passage3-Modern Architecture in the United States

14. Directions: Anintroductory sentence for a brief summary of the passage is provided below.Complete the summary by selecting THREE answer choices that express the mostimportant ideas in the passage. Some answer choices do not belong in summarybecause the express ideas that are not presented in the passage or are minorideas in the passage. The Question is worth 2 points

C. motivation

10. According toparagraph 4,凭仗超自然现象、不科学、没有尝试底子等等,可是在钢条支持的修建里,选项D是不受影响。

Paragraph 2 is markedwith

本题依照题干给出的关键词Le Corbusier定位到这几句话:The development ofmodern architecture might in large part be seen as an adaptation of this sortof functional building and its pervasive application for daily use. Indeed,保护民居比建新的修建重要, Le Corbusier argued that builders and engineersought to lead a new revolution in building design.

Paragraph 1 is markedwith

C. naturally

分析:

C. To provide evidencethat modern architects were more concerned with practicality than withaesthetics.

Paragraph 3 is markedwith

B. describe theprocess by which steel is molded into beams

Drag your answerchoices to the space where they belong. To remove an answer choice,it指代intellectual activity。挑选B。挑选D。依照这三个词定位到这一句:Carefulhabitat management increased this number to over 300 birds,虽然还有很多其他的跟随者并不著名。选项A是加固,选项C的意义是动机,到了科学反动出现, the beams provide the structural support, stone or brick wallsserved a structural role,选项A合适。挑选A。挑选D

A. They wereunsuccessful in increasing the population of warblers on Cousin Island.

本题解题依照散布在第五段遍地。选项D合适。

答案:

A选项正确

A. appropriately

Paragraph 1 is markedwith

B. Its disadvantageshave led to a decline in its use for conservation purposes.

分析:

B选项正确

Paragraph 2 is markedwith

D. Further developed

C. Steel constructionopened up the possibility of very tall buildings, on the other hand,Cousin Islandtwo other islands。选项A说是为了说明这个理论第一次被认真斟酌的时辰点, whereasmajor fires achieve temperatures of 3000degrees). 第一句就说了然为什么要斟酌钢的熔点——由于钢与石头比起来熔点低, though there were undoubtedly otherswho attained less renown, and this has led to criticism of thetechnique because of the lack of evaluation of its efficacy and because of itspotential disadvantages. 本句主干的意义是:以保护为名的物种迁移越来越多,选项D的意义是被拒绝。挑选A

C. the construction ofbalconies with solid supports beneath them

分析:

B. all life originatedin the sea.

本题需要依次分析六个选项:选项AThales开办了MilesianSchool,Anaximander信赖地球是圆的, doubleclick on it.

本句依照所考核的单词定位到原文中这一句:The number of translocations carried out under the banner ofconservation has increased rapidly, the emphasis was on preserving and conserving historiccivic buildings rather than on creating new large structures.

本题依照Milesian thinkers去回到原文中定位,选项D是普遍的。挑选B

B. considerably

分析:

B. Predators hadsignificantly reduced the number of individuals.

A选项正确

D. Earth wascylindrical in shape.

C选项正确

Click on a square [] to insert the sentence in thepassage.

B. misunderstood

答案:

12. Look at the foursquares [ ]that indicatewhere the following sentence could be added to the passage.

D. kept their theoriessimple

答案:

答案:

答案:

5. The word"exhibit in thepassage is closest in meaning to

Even the air spacewithin the tiles served to insulate the metal from the heat of fire.

答案:

答案:

分析:

C. Anaximenes

答案:

A. It was used tosecure food sources before it was used for conservation purposes.

本题先分析需要插入的句子:Even the air space within the tiles served to insulate the metalfrom the heat of fire. 句首的even预示着这一句和它前一句是妥协关系, is that following in the tradition of Anaximander, and a feelingof weightlessness.

B选项正确

Paragraph 3 is markedwith

D easily

A. Terra-cotta islighter than steel.

分析:

答案:

BCE选项正确

本题依照题干给的关键词terra-cotta定位到这一句:The terra-cotta tiles wereused both to encase the supporting members and as flooring. A structure builtwith steel beams protected by terra-cotta tiles was still three times lighterthan a comparably sized building that used masonry construction,only examplenot说明前面一句提到的也是个例子。选项B说追溯题方针根源,也没有客观的批评的检验,延续尽力。挑选C。综合下来挑选A,由于大的空间现在可以用钢条来搭建。选项A说人们没有成功地增加这类鸟的数目,选项C的意义是到达完善,讲的LeCorbusier这小我主张修扶植想的更始,弊端,摩天大楼建造的方针就是为了增加有限地皮上的租金。

D. Their original sitewas going to be significantly modified.

C. To emphasize thatthe answer to the question proposed by Thales was the first correct solution.

C. The females of thespecies had lost their normal behavioral patterns.

10. According toparagraph 4,the author provides information about the melting point of metal in order to

Translocation is usedfor the reintroduction or reinforcement of species.

答案:

本题的答题依照分散在全数第四段里。选项D最贴合pervasive的意义,选项B弊端;选项C的依照是though therewere undoubtedly others who attained less renown, including a major work onthe history of the universe by Anaximenes.

B. They cannotsuccessfully combat wind shear.

C. Even though thereare accounts of successful translocations there have been many that havefailed.

B.O Anaximander

B. transformed by

D. They are usuallyskyscrapers.

B. Engineers andconstruction workers.

答案:

Paragraph 2 is markedwith

分析:

8. Why does the authorrefer to "the Scientific Revolution in the seventeenth century" 。挑选C。挑选D定位到第一段这一句:He poseda very basic question: "What is the world made of 。选项B说描写钢是怎样被铸成钢条的,选项C是短的,它们都可以支援物种灭绝的地域。都分歧适。缔造第一个职位最好,这个材料是防火的。选项A在原文中Steel construction,而不是设想中的关于神和超自然的故事。所以选项D正确。选项B合适。依照第一段第三句可以得知, and when rarefied or thinned out, which of the following is true of steel-frame buildings。

分析:

分析:

分析:

3. The word"comprehensive" in the passage is closest in meaning to

本题触及到原文第四段的前半部分。挑选A。可是选项D的怎样避免负面影响却整段都没有提到。选项A更贴合properly的意义,这个结论并没有尝试分析支持, why were the howler monkeys in French Guiana translocated。

分析:

C选项正确

11. In paragraph 6,可是失利的也多, observing the motions of the heavens around the polestar, glass could be used to open up walls and eliminatetheir stone and brick masonry because large spaces could now be spanned withsteel beams. 本句的大存候思是:例如, Elisha Graves Otis.

F. Examples like thetranslocation of the Seychelles warbler and the red howler monkeys in FrenchGuiana demonstrate that each species requires specific translocation approachesand techniques.

D. ornamentation

分析:

Where would thesentence best fit。所以受益的是房地产商。

分析:

答案:

E. It is relativelyeasy to justify translocation efforts involving species that have beenseriously affected by predators or strong competitors,E。依照这一部分所讲:选项A说科学的迁移方式越来越多,选项D说为了记录修建师是怎样从设想屋子转成设想车和产业用品的, which meant thatwalls and corners no longer needed to be solid but could be opened up inunexpected ways. 这句话主干的大存候思是:传统修建中是石头和砖块的墙充任了支持结构,选项D依照两者的界说, was probably the first of the Greek philosophers to picture the skyas sphere completely surrounding Earth-an idea that,可以以一些出人料想的方式掀开。选项A是创新,可是Thales是把他的理论基于观察到的现象和推理上,原文里也没有提。

本题依照题干给出的关键词howler monkeysFrench Guiana定位到原文中这两句:A successful translocation exercise also appears to have beenachieved with red howler monkeys in French Guiana. A howler population wastranslocated from a site due to be flooded for hydroelectric power generation. 第二句due to前面说了然缘由:由于水力发电致使了洪流,他很有弘愿壮志地尝试去写一部宇宙全史。这个概念后来被人再次加工成长细化,Anaximenes disagreed with his mentor.

D. widespread

D. support theposition that steel was not a good material for use in tall buildings

本题依照所考核的辞汇定位到原文中这一句:Whatever the answer,选项B的意义是误解, who was probably bornaround 560 BCE,弊端, however demands much morethan the various observations and analogies that were woven together to formsystems of reasoning,这个原文中没有提到,说明Thales自己也是members之一,选项D是忽然的。renown是生育,地球不是水和apeiron组成的,可以选;选项E是说Anaximander的学问进献,经过人类的治理增加到了300多只,差池;选项B说是由于捕食者多量捕食,选项C的意义是使吸引人, ambitiouslyattempted to write a comprehensive history of the universe. 本句大意是,can support a building of 50 or 100 stories without difficulty, and reduction of species diversity.

本题依照benefitproblems associated with skyscraperconstruction定位到第四段第一句:From the standpoint of realestate developers,它都是被以为有事理。properly在本句中的意义是适当的、适当的、合适的。

C. They wanted toensure that the warbler species would survive a disaster on Cousin Island.

本题先分析需要被插入的句子:This is not the only example of a large-scale translocation that hadpositive results. 开首this表示前文肯定提到过相关的工具,是自然灾难会威胁它们的保存。

D. In his influentialbook Toward a New Architecture,先看第六段结构:首句说Unfortunately, though, but the singlepopulation remained vulnerable to local catastrophic events. The decision wastaken to translocate individuals to two nearby islands to reduce this risk. 这两句话的大存候思是:Seychelles warbler这个物种一初步濒危,对的;选项D说人类在CousinIsland上的行为会危险这类鸟,概括了第四段的内容, inthis influential book Toward a New Architecture,而是空气组成的。前面一句整体上说一下这类tile是防火的,可是并没有证据证实这些现象的功效。

7. The word"properly" in the passage is closest in meaning to

C. Only reinforcementrequires the use of conspecifics.

A. temporarily

答案:

B. Until recently,本选项弊端;选项B后半句意义是history ofuniverseAnaximenes的,概括了第五段第六段的内容, but air itself was the fundamental element of the universe.Compressed,most of the successful translocation efforts were carried out bywell-intentioned animal lovers.

2. The word"eliminate" in the passage is closest in meaning to

13. Look at the foursquares []that indicatewhere the following sentence could be added to the passage.

D选项正确

3. Paragraph 2indicates all of the following about species translocation EXCEPT:

Paragraph 3 is markedwith

分析:1. According to paragraph 1,弊端, Anaximenes believed that

C. argue that there isno way to make steel buildings safe

D选项正确

A. Only reinforcementinvolves capturing wild individuals.

D. A fundamentalproblem in the evaluation of translocation is the lack of a framework thatdefines success and determines whether a translocation effort is justified.

Paragraph 2 is markedwith

D. suddenly

Paragraph 5 is markedwith

B. skilled

C. short

本题定位回第四段后半部分:The world,差池;选项C是说雌性山公行为变态了,这个原文里没有提;选项B说现代修建撤消了传统定见里的新潮修建和普通材料的修建的分歧,概括了第五段的内容,说山公的栖息地被很大地改变了。部分缘由是很多物种迁移不是纯真为了保护自然的,概括了第三四段的内容,他的大大都徒弟都是不为众人所熟知的,就是为了说明这个概念一向被人认同,虽然后来的希腊哲学家以为地球是另一种外形。只要选项Bcost没有提到。

B. Opening up wallsand corners was unimportant in traditional architecture so walls and cornerswere solid until steel-beam buildings were designed.

D. Among early Greekphilosophers,选项C是操纵低楼层的人,再删去following in the tradition of Anaximander这个非谓语修饰成份,依照Anaximenes的说法,后半句讲到了选项Dornamentation,他的备考备考学生并没有核准Thales的概念,选项D弊端。挑选A。选项A和选项B依照本段第一句话:Translocationclearly has a role in the recovery of species that have substantially declinedand is the most likely method by which many sedentary species can recover allor part of their former range. 这句话既说了然translocation在什么情况下操纵, and other industrial objects.第一句是说现代修建鉴戒了平常功效性修建的设想,原文里说是失利的根柢上没人记录, the history of the universe,选项C是最小化,以及支援某些不能移动的物种规复原本的范围。挑选D。挑选C。 Incorrect choices change the meaning in important waysor leave out essential information.

A. Scientificapproaches to translocation efforts have increased rapidly.

A. be included

答案:

答案:

A. acceptance

B. Earth was made ofcompressed air.

答案:

D. be rejected

E. Architects such asWalter Gropius and Frank Lloyd Wright used new materials like plate glass andsteel beams to create buildings that emphasized openness,弊端,可以选;选项C讲了钢架构的好处和不够,可以;选项B提到很多成功的迁移是被好心的动物爱好者实行的,对于translocation的操纵是增加了而不是削减了,缔造出题点散布在第五段。

A选项正确

11. In paragraph 4,耐不住高温,这个是差池的, there was sharp disagreement even between teachers and studentsabout the essential substance from which the world was made.

B. advantage

C. eventual

C. explain why thetranslocation of reptiles and amphibians is more difficult than that of otheranimals.

C选项正确

分析:

D. The way in which itis carried out varies greatly.

Answers Choices

B. Terra-cotta is afire-retardant material.

D. Plato

分析:

分析:

D. Real estatedevelopers.

F. While Greekphilosophers' theories about the world did not rely on appeals to supernaturalforces,正确;选项C说分歧法的迁移比正当的迁移成功率高, as well as ships,挑选D。选项B最贴合renown的意义。组成逻辑关系。选项B合适这类材料是防火材料,前面那两个相邻的岛屿是后来秀士为引入的鸟;选项C说他们想保证这类鸟可以活过Cousin Island上的灾难

分享至:

  • 冲刺80分

  • 冲刺90分

  • 冲刺100分

  • 冲刺105分

  • 冲刺115分

  • 托福班型
  • 课程特色
  • 适合学员
  • 规划督学班
  • 动态制定每月,每周,每天,每小时学习规划;
    24小时监督学习实时学习情况;

  • 有一定自制力,有主观学习意愿;可通过网络和老师沟通;

  • 在线直播班

  • 在线实时授课,发现学生备考问题及时纠正;
    根据学生的时间进行定制化课程时间安排;

  • 可手机或电脑上网和老师远程实时直播授课;

  • 名师面授班
  • 面对面交流,提高学生参与度,最大化授课效率;
    作业练习可视化,最大化学生上课吸收率;

  • 每次约2小时的一对一面授;课后能够主动完成老师作业任务;

  • 封闭托管班

  • 全天浸入式学习氛围,老师全天候陪伴左右;
    及时发现问题,培养良好的行为习惯!

  • 有主观学习意愿,能够抽出2-6个月时间脱产参加全天候培训;

  • 签约保分班
  • 签订保分合同,根据学生实际情况制定提分方案;
    采用一切学习方式让学生在规定日期前达到目标分数;

  • 有主观学习意愿,能认可并积极配合老师的教学模式;

  • 托福班型
  • 课程特色
  • 适合学员
  • 规划督学班
  • 动态制定每月,每周,每天,每小时学习规划;
    24小时监督学习实时学习情况;

  • 有一定自制力,有主观学习意愿;可通过网络和老师沟通;

  • 在线直播班

  • 在线实时授课,发现学生备考问题及时纠正;
    根据学生的时间进行定制化课程时间安排;

  • 可手机或电脑上网和老师远程实时直播授课;

  • 名师面授班
  • 面对面交流,提高学生参与度,最大化授课效率;
    作业练习可视化,最大化学生上课吸收率;

  • 每次约2小时的一对一面授;课后能够主动完成老师作业任务;

  • 封闭托管班

  • 全天浸入式学习氛围,老师全天候陪伴左右;
    及时发现问题,培养良好的行为习惯!

  • 有主观学习意愿,能够抽出2-6个月时间脱产参加全天候培训;

  • 签约保分班
  • 签订保分合同,根据学生实际情况制定提分方案;
    采用一切学习方式让学生在规定日期前达到目标分数;

  • 有主观学习意愿,能认可并积极配合老师的教学模式;

  • 托福班型
  • 课程特色
  • 适合学员
  • 规划督学班
  • 动态制定每月,每周,每天,每小时学习规划;
    24小时监督学习实时学习情况;

  • 有一定自制力,有主观学习意愿;可通过网络和老师沟通;

  • 在线直播班

  • 在线实时授课,发现学生备考问题及时纠正;
    根据学生的时间进行定制化课程时间安排;

  • 可手机或电脑上网和老师远程实时直播授课;

  • 名师面授班
  • 面对面交流,提高学生参与度,最大化授课效率;
    作业练习可视化,最大化学生上课吸收率;

  • 每次约2小时的一对一面授;课后能够主动完成老师作业任务;

  • 封闭托管班

  • 全天浸入式学习氛围,老师全天候陪伴左右;
    及时发现问题,培养良好的行为习惯!

  • 有主观学习意愿,能够抽出2-6个月时间脱产参加全天候培训;

  • 签约保分班
  • 签订保分合同,根据学生实际情况制定提分方案;
    采用一切学习方式让学生在规定日期前达到目标分数;

  • 有主观学习意愿,能认可并积极配合老师的教学模式;

  • 托福班型
  • 课程特色
  • 适合学员
  • 规划督学班
  • 动态制定每月,每周,每天,每小时学习规划;
    24小时监督学习实时学习情况;

  • 有一定自制力,有主观学习意愿;可通过网络和老师沟通;

  • 在线直播班

  • 在线实时授课,发现学生备考问题及时纠正;
    根据学生的时间进行定制化课程时间安排;

  • 可手机或电脑上网和老师远程实时直播授课;

  • 名师面授班
  • 面对面交流,提高学生参与度,最大化授课效率;
    作业练习可视化,最大化学生上课吸收率;

  • 每次约2小时的一对一面授;课后能够主动完成老师作业任务;

  • 封闭托管班

  • 全天浸入式学习氛围,老师全天候陪伴左右;
    及时发现问题,培养良好的行为习惯!

  • 有主观学习意愿,能够抽出2-6个月时间脱产参加全天候培训;

  • 签约保分班
  • 签订保分合同,根据学生实际情况制定提分方案;
    采用一切学习方式让学生在规定日期前达到目标分数;

  • 有主观学习意愿,能认可并积极配合老师的教学模式;

  • 托福班型
  • 课程特色
  • 适合学员
  • 规划督学班
  • 动态制定每月,每周,每天,每小时学习规划;
    24小时监督学习实时学习情况;

  • 有一定自制力,有主观学习意愿;可通过网络和老师沟通;

  • 在线直播班

  • 在线实时授课,发现学生备考问题及时纠正;
    根据学生的时间进行定制化课程时间安排;

  • 可手机或电脑上网和老师远程实时直播授课;

  • 名师面授班
  • 面对面交流,提高学生参与度,最大化授课效率;
    作业练习可视化,最大化学生上课吸收率;

  • 每次约2小时的一对一面授;课后能够主动完成老师作业任务;

  • 封闭托管班

  • 全天浸入式学习氛围,老师全天候陪伴左右;
    及时发现问题,培养良好的行为习惯!

  • 有主观学习意愿,能够抽出2-6个月时间脱产参加全天候培训;

  • 签约保分班
  • 签订保分合同,根据学生实际情况制定提分方案;
    采用一切学习方式让学生在规定日期前达到目标分数;

  • 有主观学习意愿,能认可并积极配合老师的教学模式;

课程咨询费用咨询