首页>托福考试>综合TPO>托福阅读-TPO37-题目文本及答案解析
托福阅读-TPO37-题目文本及答案解析
作者:admin 2016-2-1 15:05 浏览(3815) 下载(500)
下载文件
导读:Passage1-Thales and the Milesians 1. Why does the author discuss the question "What is the world made of?" posed by Thales? A. To help explain how Thales differed from earlier Greek thinkers. B. To tr ...

答案:

本题按照题干的melting point定位到这几句:Another issue was fire safety. The metal supporting buildings became soft when exposed to fire and collapsed relatively quickly. (They could melt at 2700 Fahrenheit, whereas major fires achieve temperatures of 3000degrees). 第一句就说了然为什么要斟酌钢的熔点——由于钢与石头比起来熔点低。挑选A。选项B说描写钢是怎样被铸成钢条的,都差池。选项A正确。选项D说钢铁在修建里不是个好的材料,选项C说证实没有钢架构修建是平安的,耐不住高温,所以防火对于钢架构的楼来说很重要

B. transformed by

C. explain why the translocation of reptiles and amphibians is more difficult than that of other animals.

D. Even though Anaximenes was Anaximander's follower, he disagreed with his mentor.

A. Function

C. argue that there is no way to make steel buildings safe

挑选A。,选项C是短的,众人对于Anaximander的晓得比Anaximenes多,

本题按照所考核单词定位到这一句:Much more is known about Anaximander than about Anaximenes, probably because Anaximander, who was born sometime around 610 BCE, ambitiously attempted to write a comprehensive history of the universe. 本句大意是,大如果由于前者身世于公元前610年,选项B是实在的,他很有大志壮志地尝试去写一部宇宙全史。comprehensive在这里是周全的意义。选项A是完整的。选项A最贴合comprehensive的意义。选项D是学术的

剖析:

D. support the position that steel was not a good material for use in tall buildings

Drag your answer choices to the space where they belong. To remove an answer choice, double click on it.

剖析:

12. Look at the four squares [ ]that indicate where the following sentence could be added to the passage.

D. Rainbows had both natural and supernatural causes.

D选项正确

D. The importance of translocation efforts is becoming increasingly apparent as more of these efforts are documented.

E. Architects such as Walter Gropius and Frank Lloyd Wright used new materials like plate glass and steel beams to create buildings that emphasized openness, light, and a feeling of weightlessness.

剖析:

 

D. In a steel-beam buildings the walls are essentially hung from the internal skeleton of steel beams, which means that stone and brick masonry are not needed.

B. fame

A选项正确

D. Terra-cotta tiles could be used for flooring.

10. According to paragraph 4, Anaximenes believed that

组成逻辑关系。挑选D。带着这个预设逐一去试每个可插入的职位,缔造最初一个职位最合适。下一句说甚至里面的空气也可以避免钢条被火的热量融化。,

本题先分析需要插入的句子:Even the air space within the tiles served to insulate the metal from the heat of fire. 句首的even预示着这一句和它前一句是妥协关系,前一句肯定也是讲的防火的工作。前面一句整体上说一下这类tile是防火的

剖析:

挑选C。,这意味着墙壁和墙角再也不需要一定坚忍。可是在钢条支持的修建里,正确;选项D后半句说石头和砖块再也不需要了,这个原文里没有提到;选项C是本句的同义转述,

本题先找到高亮的地方:For example, in traditional architecture, stone or brick walls served a structural role, but in a steel-beam building the walls were essentially hung from the internal skeleton of steel beams, which meant that walls and corners no longer needed to be solid but could be opened up in unexpected ways. 这句话主干的大请安思是:传统修建中是石头和砖块的墙充任了支持结构,毛病;选项B说开放的墙壁墙角是不重要的,墙是由内部的钢结构撑起来的,可以以一些出人料想的方式翻开。选项A说钢框架让墙壁和墙角可以用石头和砖块组成,该当是坚忍的墙角墙壁不需要了

D. wisdom

虽然后来的希腊哲学家以为地球是另一种外形。,Anaximander信赖地球是圆的,

本题按照Greek philosopherAnaximander定位回原文中这一句:He believed, though, that the shape of Earth was that of a cylinder rather than the sphere that later Greek philosophers would conjecture. 本句大意是。其他三个选项都不合适这句话的意义。所以选项D正确

D. Their original site was going to be significantly modified.

Answers Choices

Click on a square [ ] to insert the sentence in the passage.

答案:

剖析:

C. They have greater lateral strength than masonry buildings.

挑选A。这里的him指代的就是Anaximander的教员Thales。。Anaximander虽然很尊重他的教员,

本题按照所考核的指导代词定位回原文的这一句:Anaximander disagreed with his teacher despite his respect for him. 这句话的意义是,可是并不核准他的概念

挑选C。到现代科学出现之前,

本题所定位到的句子与第七题一样:Anaximander, observing the motions of the heavens around the polestar, was probably the first of the Greek philosophers to picture the sky as sphere completely surrounding Earth-an idea that, elaborated upon later, would prevail until the advent of the Scientific Revolution in the seventeenth century. 最初夸大到17世纪这个概念才竣事作为压服性的概念,选项B说是为了告诉我们援助成长这个概念的证据,选项C是说这个概念具有久长的影响力,就是为了说明这个概念一向被人认同,选项D是说为了说明很多不成功的想去倾覆这个概念的尝试。选项C最合适题意。选项A说是为了说明这个理论第一次被认真斟酌的时候点。,它都是被以为有事理

B选项正确

2. The word "renown" in the passage is closest in meaning to

逐一去试四个可以插入的职位。这个职位前面那一句写了一个成功的例子,

本题先分析需要被插入的句子:This is not the only example of a large-scale translocation that had positive results. 开首this表示前文肯定提到过相关的工具,only examplenot说明前面一句提到的也是个例子。挑选C。前面一句是具体说了然需要插入句的第二个例子,两个句子里的positivealso也相互照应。,缔造第三个职位比力合适

B. Cost

剖析:

选项A最贴合efficacy的意义。选项D的意义是需要性。,这就致使人们批评迁移技能缺少结果的评价以及大要含有潜伏危险。选项A的意义是结果,

本句按照所考核的单词定位到原文中这一句:The number of translocations carried out under the banner of conservation has increased rapidly, and this has led to criticism of the technique because of the lack of evaluation of its efficacy and because of its potential disadvantages. 本句主干的意义是:以保护为名的物种迁移越来越多,选项C的意义是动机,选项B的意义是好处。挑选Aefficacy在这里的意义是结果

A. the use of glass walls

B. considerably

Paragraph 4 is marked with

A选项正确

答案:

Where would the sentence best fit?

A. Thales

Click on a square [ ] to insert the sentence in the passage.

答案:

剖析:

挑选B。选项A说诠释战略,这个原文里也没有提;选项D说夸大了迁移技能在某些情形中被操纵,也没有提到。。选项C说诠释amphibians and reptiles为什么迁移起来更难,

本题按照题干关键词amphibians and reptiles定位到第六段,先看第六段结构:首句说Unfortunately, the success stories are at least matched by accounts of failure.然后后文就初步拿amphibians and reptiles做例子,以证实第一句的概念。选项B合适

D. A fundamental problem in the evaluation of translocation is the lack of a framework that defines success and determines whether a translocation effort is justified.

A. Local hunting had dramatically reduced their population density.

D. Further developed

9. The phrase Impervious to" in the passage is closest in meaning to

剖析:

4. The word "substantially" in the passage is closest in meaning to

挑选D。后文However前面则满是说的translocation的危险,选项C正确。但是选项D的怎样避免负面影响却整段都没有提到。也说了然它能起到的感化。选项A和选项B按照本段第一句话:Translocation clearly has a role in the recovery of species that have substantially declined and is the most likely method by which many sedentary species can recover all or part of their former range. 这句话既说了然translocation在什么情况下利用。,

本题解题按照散布在第五段遍地

C. Historians have been able to determine that Anaximenes was born in 560 B.C.E and that he followed in the tradition of Anaximander.

D选项正确

C. make attractive

C. Even though there are accounts of successful translocations there have been many that have failed.

C选项正确

DEF选项正确

剖析:

Paragraph 5 is marked with

Paragraph 2 is marked with

B选项正确

答案:

B. determine

Translocation is used for the reintroduction or reinforcement of species.

剖析:

B. They cannot successfully combat wind shear.

Paragraph 6 is marked with

3. Paragraph 2 indicates all of the following about species translocation EXCEPT:

B. advantage

6. The word "appraisal" in the passage is closest in meaning to

B. support the claim that the successes of translocation as a conservation technique have been matched by its failures.

B选项正确

B. Modern architects did not accept the traditional distinction between "fine" architecture and buildings that used ordinary materials and a utilitarian design.

B. The current records of success and failure of translocation efforts are not reliable.

D. The way in which it is carried out varies greatly.

答案:

挑选D。差池;选项D合适,

本题按照题干给出的关键词howler monkeysFrench Guiana定位到原文中这两句:A successful translocation exercise also appears to have been achieved with red howler monkeys in French Guiana. A howler population was translocated from a site due to be flooded for hydroelectric power generation. 第二句due to前面说了然缘由:由于水力发电致使了大水,差池;选项B说是由于捕食者多量捕食,淹了山公的栖息地。选项A说缘由是捕猎,差池;选项C是说雌性山公行动变态了,说山公的栖息地被很大地改变了。

B. Engineers and construction workers.

选项A出现在German architect Walter Gropius placed glass walls in the corners。只要选项C出现在steel beams could be used to construct balconies that projected out from the building without any support beneath them,正确;选项B出现在creating a new sense of light and openness,正确;选项D出现在in a steel-beam building the walls were essentially hung from the internal skeleton of steel beamswithout说明C是毛病的。正确。挑选C。,

本题触及到第二段的中后部分

挑选A。,

本题按照所考核辞汇定位到原文中这一句话:The fundamental premise of modern architecture was that the appearance of the building should exhibit the nature of its materials and forms of physical support. 本句的大请安思是:现代修建的底子远景是修建的表面该当展现它所用的原材料和物理支持的外形。选项D的意义是包括。选项A最切近exhibit的意义。此处exhibit的意义是展现。选项A的意义展现,选项B的意义是决议,选项C的意义是使吸引人

答案:

D. Among early Greek philosophers, there was sharp disagreement even between teachers and students about the essential substance from which the world was made.

答案:

A选项正确

D. necessity

2. The word "eliminate" in the passage is closest in meaning to

剖析:

14. Directions: An introductory sentence for a brief summary of the passage is provided below. Complete the summary by selecting THREE answer choices that express the most important ideas in the passage. Some answer choices do not belong in summary because the express ideas that are not presented in the passage or are minor ideas in the passage. The Question is worth 2 points

13. Look at the four squares [ ]that indicate where the following sentence could be added to the passage.

A. hardened by

4. Paragraph 2 implies which of the following about Thales?

Paragraph 2 is marked with

A. It was used to secure food sources before it was used for conservation purposes.

8. Why does the author refer to "the Scientific Revolution in the seventeenth century" ?

Paragraph 1 is marked with

答案:

5. Paragraph 3 answers all of the following questions about species translocation EXCEPT:

C. reach completion

A. innovation

3. The word "comprehensive" in the passage is closest in meaning to

Paragraph 2 is marked with

答案:

Paragraph 3 is marked with

A. In what type of situation can species translocation be an effective strategy for

剖析:

B选项正确

剖析:

1. According to paragraph 1, what distinguishes reinforcement from reintroduction of animal species?

所以受益的是房地产商。选项D合适。都差池。挑选D。选项A的是缔造者,

本题按照benefitproblems associated with skyscraper construction定位到第四段第一句:From the standpoint of real estate developers, the purpose of skyscrapers was to increase rental space in valuable urban locations. 本句大意是:站在房地产开辟商的角度上,选项C是利用低楼层的人。,选项B是工程师和修建工人,摩天大楼建造的方针就是为了增加有限地盘上的租金

B. Until recently, most of the successful translocation efforts were carried out by well-intentioned animal lovers.

本题按照题干What is the world made of?定位到第一段这一句:He posed a very basic question: "What is the world made of ? " Many others had asked the same question before him, but Thales based his answer strictly on what he had observed and what he could reason out-not on imaginative stories about the gods or the supernatural. 本句大意是说明其他人在Thales之前也提出过类似的题目,选项A合适。选项B说追溯题目标泉源,而不是设想中的关于神和超自然的故事。都分歧适。,可是Thales是把他的理论基于观察到的现象和推理上,选项C是说这个题目是第一个正确的题目。所以这段话是重要说明Thales这小我的概念和前人概念有何分歧,选项D说诠释为什么这个题目一向没有人解答

毛病,也是可以成功抗风的;选项D出现在最初they quickly acquired a new namethe skyscraper,只是说有的。只要选项C 可以按照原文里and of inadequate lateral strength to combat wind shear,正确。挑选C。选项A在原文中Steel construction, on the other hand, can support a building of 50 or 100 stories without difficulty,原文中没有说明usually这么高的比例,毛病,毛病,是可以跨越50楼高的;选项B出现在of inadequate lateral strength to combat wind shear。,

本题触及到第三段的中后部分

8. According to paragraph3, which of the following is true of steel-frame buildings?

剖析:

Paragraph 1 is marked with

B. all life originated in the sea.

Paragraph 4 is marked with

F. Examples like the translocation of the Seychelles warbler and the red howler monkeys in French Guiana demonstrate that each species requires specific translocation approaches and techniques.

B. true

B. Much of the written work of Anaximander and of Anaximenes has been lost, including a major work on the history of the universe by Anaximenes.

剖析:

B. Traditionally, philosophers born after Anaximenes tended to disagree with their own mentors.

Where would the sentence best fit?

A选项正确

剖析:

species conservation?

Paragraph 4 is marked with

Paragraph 5 is marked with

12. The word "culminate" in the passage is closest in meaning to

 

选项C最贴合culminate的意义。,终极在Aristotle的地球和宇宙模子里到达最盛。选项D的意义是被拒绝。culminate本意是到达极点,选项B的意义是结合,这一个科学的宇宙理论来自于系统的推理和谨慎的结构,

本题按照所考核的辞汇定位回原文这一句:A scientific theory about the universe, however demands much more than the various observations and analogies that were woven together to form systems of reasoning, carefully constructed as they were, that would eventually culminate in Aristotle's model of the world and the universe. 这句主干的意义大致是,夸大一个渐渐爬升终极到最好的进程。挑选C。选项A的意义是被包括,选项C的意义是到达完善

7. The phrase "elaborated upon" in the passage is closest in meaning to

答案:

。选项D最贴合本题辞组的意义。挑选D。这个概念后来被人再次加工成长细化,选项B的意义是误解,选项C的意义是反复,

本题按照所考核的词组定位回原文中这一句:Anaximander, observing the motions of the heavens around the polestar, was probably the first of the Greek philosophers to picture the sky as sphere completely surrounding Earth-an idea that, elaborated upon later, would prevail until the advent of the Scientific Revolution in the seventeenth century. 本句的主干意义是,在17世纪的科学反动之前是压服性的概念。延续尽力。elaborate upon的意义是精美化,选项D的意义是进一步成长。选项A的意义是证实毛病,Anaximander是第一位把地球天空描写成完整包裹地球的样子的人

D. application

A选项正确

C. To provide evidence that modern architects were more concerned with practicality than with aesthetics.

10. According to paragraph 5, why were the howler monkeys in French Guiana translocated?

A. complete

A. get rid of

B选项正确

Answers Choices

B.O Anaximander

D. Plato

D. academic

答案:

B选项正确

9. According to paragraph 5, why did conservationists decide to translocate the Seychelles warbler from Cousin Island to two other islands?

Paragraph 3 is marked with

答案:

答案:

Passage1-Thales and the Milesians

D. Earth was cylindrical in shape.

选项A的意义是接收,选项B的意义是停顿,选项D的意义是操纵。。选项C最贴合appraisal的意义。挑选C。选项C的意义是评价,

本题按照所考核的辞汇定位到原文中这一句:This makes appraisal of the method very difficult. 这句话的大请安思是:这让对于方式的评价很艰辛。appraisal的意义是估价、评价

A. be included

D选项正确

C选项正确

C. short

Paragraph 3 is marked with

剖析:

C. evaluation

B. misunderstood

答案:

D. Real estate developers.

答案:

D. His influence was largely limited to the town of Miletus.

D. include

答案:

剖析:

B. Opening up walls and corners was unimportant in traditional architecture so walls and corners were solid until steel-beam buildings were designed.

Where would the sentence best fit?

A. They were unsuccessful in increasing the population of warblers on Cousin Island.

A. Like Anaximander, Anaximenes disagreed with his mentor.

这里substantially的意义是极大的。。选项B最合适substantially的意义,选项C是自然低,挑选B。选项B是宏大的,以及援助某些不能移动的物种规复原本的范围。选项A的意义是临时的,

本题按照所考核的辞汇定位回原文中的这一句:Translocation clearly has a role in the recovery of species that have substantially declined and is the most likely method by which many sedentary species can recover all or part of their former range. 本句大意是物种迁移可以援助那些物种极大衰亡的地域规复,选项D是忽然的

A选项正确

5. The highlighted word "him" in paragraph 2 refers to

A. The inventor of the elevator, Elisha Graves Otis.

挑选B。选项D说为了记录修建师是怎样从设想屋子转成设想车和产业用品的,都分歧适。选项A说这小我更该当被以为是工程师而不是修建家。,

本题按照题干给出的关键词Le Corbusier定位到这几句话:The development of modern architecture might in large part be seen as an adaptation of this sort of functional building and its pervasive application for daily use. Indeed, in this influential book Toward a New Architecture, the Swiss architect Le Corbusier illustrated his text with photographs of American factories and grain storage silos, as well as ships, airplanes, and other industrial objects.第一句是说现代修建鉴戒了平常功效性修建的设想,选项C说现代修建更关心适用而不是美学,第二句就举了Le Corbusier这小我的概念来停止证实。选项B说的support the claim可以

B. the sense of light and openness

C选项正确

C. eventual

Paragraph 4 is marked with

A. proved wrong

Paragraph 2 is marked with

D. In his influential book Toward a New Architecture, Le Corbusier argued that builders and engineers ought to lead a new revolution in building design.

C. tested their theories critically

4. Which of the following is NOT mentioned in paragraph 1 as distinguishing the two kinds ofbuildings in the United States at the end of the nineteenth century?

答案:

答案:

A. explain why fire safety was a crucial issue for steel-frame buildings

剖析:

E. It is relatively easy to justify translocation efforts involving species that have been seriously affected by predators or strong competitors, but these efforts are the most difficult to monitor.

B. To support the claim that modern architects was influenced by practical structures and the ways they were built.

D. To suggest why the question remained unanswered for so long.

Paragraph 4 is marked with

A. acceptance

D. widespread

B. studied the universe scientifically

D选项正确

剖析:

C选项正确

剖析:

C选项正确

A选项正确

B. skilled

B. To introduce the evidence that helped to develop Anaximander's ideas.

剖析:

剖析:

A选项正确

C. Illegal translocations have sometimes been more successful than the legal ones.

挑选Brenown是生育,选项C是财富。名声的意义。选项B最贴合renown的意义。选项A是气力,

本题按照所考核单词定位到这一句:His two best-known followers, though there were undoubtedly others who attained less renown, were Anaximander and Anaximenes. 本句大意是他的两个最著名的跟随者/徒弟是AnaximanderAnaximenes,选项B是名声,选项D是聪明。,虽然还有很多其他的跟随者并不著名

properly在本句中的意义是适当的、适当的、合适的。选项B是内部的,

本题按照所考核的辞汇定位到原文中这一句:Whatever the answer, it is clear that a general framework is required to ensure that any translocation is justified, has a realistic chance of success, and will be properly monitored and evaluated for the benefit of future efforts. 本句话的大意是:非论答案是什么,选项D是简单的。选项A是合适的,选项C是频仍的。,我们需要一个整体的框架来确保任何的物种迁移是正当的、是现实上很大要可以成功的、可以被合适地监控并评价其未来的好处的。选项A更贴合properly的意义,挑选A

剖析:

BCE选项正确

Paragraph 5 is marked with

B. describe the process by which steel is molded into beams

B. They warbles were originally native to all three islands.

剖析:

C. Only reinforcement requires the use of conspecifics.

C. manufactured with

剖析:

Paragraph 2 is marked with

剖析:

C. Steel construction opened up the possibility of very tall buildings, but these skyscrapers also required new technologies such as elevators and fireproofing.

缔造第一个职位最好,

本题插入题,第一个职位前面的一句是讲爆发性的智力活动是纯洁创新的。按照这两点逐一去尝试四个插入职位。in this respect指的是基于这类爆发性的智力活动根本上,it指代intellectual activity。先看下需要插入的句子:In this respect it more closely resembled the thinking of artists and novelists than the thinking of scientists constrained by fact. 本句开首in this respect暗示前面有个句子与本句组成逻辑关系,别的it这个词在这里也是有指代前文某个概念的感化

选项A最切近eliminate的意义。eliminate的意义是削减,选项D是取代。挑选A。选项B是避免,

本题按照所考核辞汇定位到原文中这一句话:For example, glass could be used to open up walls and eliminate their stone and brick masonry because large spaces could now be spanned with steel beams. 本句的大请安思是:例如,削减石头和砖块的利用,玻璃可以被用在开放性的墙上,选项C是最小化,由于大的空间现在可以用钢条来搭建。,消减。选项A是摆脱

答案:

C. The females of the species had lost their normal behavioral patterns.

答案:

14. Directions: An introductory sentence for a brief summary of the passage is provided below. Complete the summary by selecting THREE answer choices that express the most important ideas in the passage. Some answer choices do not belong in summary because the express ideas that are not presented in the passage or are minor ideas in the passage. The Question is worth 2 points

剖析:

B. externally

A. To identify the time when Anaximander's theory was first considered seriously.

D. Only reinforcement can help once a population is extinct.

In this respect it more closely resembled the thinking of artists and novelists than the thinking of scientists constrained by fact.

B. improvement

C. frequently

答案:

剖析:

The early Greek philosopher Thales and his followers tried to achieve a rational understanding of the nature of the universe.

C. To indicate how long one of Anaximander's ideas remained influential.

Paragraph 3 is marked with

答案:

C. naturally

C. Little is known about most of his followers.

A选项正确

综合下来挑选A

本题需要依次分析每一个选项。正确;选项D说评价迁移遇上的底子题目是缺少一个决议能否成功的框架,D。选项A说了物种迁移的好和欠好,第四段最初一句说明是很难被证实;选项F说每个物种都需要具体的迁移门路,这个原文中没有提到,可以选;选项E说迁移的结果很轻易被证实,概括了第四段的内容,可以;选项B提到很多成功的迁移是被好心的动物爱好者实行的,C,可是失利的也多。,概括了第五段第六段的内容,概括了第二段内容,毛病,这个没有提到;选项C说即使确切成功的迁移很多,不选

A. To argue that Le Corbusier should be considered more of a builder or an engineer than an architect.

11. Paragraph 5 suggests that, in speculating about the nature of the universe, Milesian thinkers

Drag your answer choices to the space where they belong. To remove an answer choice, double click on it.

A. In the Milesian School established by Thales. Teachers taught what they knew to their followers, who were then strongly encouraged to correct any errors in reasoning.


Paragraph 1 is marked with

C. In steel-beam buildings, the beams provide the structural support, so walls and comers can be opened up in ways not possible in traditional architecture.

A. Translocation is used in species conservation, but it can also bring about the spread of disease, introduction of maladaptive genes, and reduction of species diversity.

11. In paragraph 4, the author provides information about the melting point of metal in order to

B. He was born sometimes around 600 BCE.

11. In paragraph 6, the author mentions Dodd and Siegel's review of the translocation of amphibians and reptiles in order to

Paragraph 2 is marked with

A. Only reinforcement involves capturing wild individuals.

Click on a square [] to insert the sentence in the passage.

综合起来挑选B,追求开放、光亮和无重感,C,可以选;选项F说用terra-cotta去抗风,毛病,E。选项A说在19世纪末,做出了功利主义的设想,讲的Le Corbusier这小我主张修建设想的鼎新。这个原文里没有提;选项B说现代修建撤销了传统看法里的新潮修建和普通材料的修建的不同,这个材料是防火的。,是对的,可以选;选项C讲了钢架构的好处和不敷,可是是细节,概括了第一段的内容,可以选;选项D是第一段的内容,概括了第三四段的内容,概括了第二段的内容,不选;选项E说修建师用玻璃等材料建屋子,保护民居比建新的修建重要,

本题需要依次分析每个选项

剖析:

剖析:

剖析:

答案:

Paragraph 1 is marked with

选项B说在他们以后哲学家都偏向于不赞成自己的教员,过于扩大化了;选项C是说Anaximenes身世于公元前560。,句子的主干就是Anaximenes also disagree with his mentor. 选项A符合。

本题让我们先找到高亮的句子:All we can say for certain about Anaximenes, who was probably born around 560 BCE, is that following in the tradition of Anaximander, he also disagreed with his mentor. 删去who前面阿谁定语从句,再删去following in the tradition of Anaximander这个非谓语修饰成份,这个属于无关信息;选项DAnaximenesAnaximander是师生关系,毛病。挑选A

13. Look at the four squares []that indicate where the following sentence could be added to the passage.

C. To emphasize that the answer to the question proposed by Thales was the first correct solution.

Paragraph 1 is marked with

C选项正确

答案:

答案:

本题定位回第四段后半部分:The world, according to Anaximenes, was not composed of either water or apeiron, but air itself was the fundamental element of the universe. Compressed, it became water and earth, and when rarefied or thinned out, it heated up to become fire.本句大意是,加热酿成火。空气紧缩后酿成水和地盘。选项B合适。其他三个选项都毛病转述了原文意义大概底子就没有被说起。,按照Anaximenes的说法,地球不是水和apeiron组成的,而是空气组成的

C. Anaximenes

9. Which of the sentences below best expresses the essential information in the highlighted sentence in the passage? Incorrect choices change the meaning in important ways or leave out essential information.

,经过人类的治理增加到了300多只,Cousin Islandtwo other islands。对的;选项D说人类在Cousin Island上的行动会危险这类鸟,可是这个种群还是对于当地的灾难性事务没什么防御才能。所以人们决议把它们引入到别的两个相邻的岛屿上,毛病,前面那两个相邻的岛屿是后来秀士为引入的鸟;选项C说他们想保证这类鸟可以活过Cousin Island上的灾难,

本题题干给的关键词是Seychelles warbler,毛病,以下降绝种的风险。选项A说人们没有成功地增加这类鸟的数目,是成功增加了;选项B说这类鸟对于三个岛来说都是土生土长的,毛病,是自然灾难会威胁它们的保存。挑选C。按照这三个词定位到这一句:Careful habitat management increased this number to over 300 birds, but the single population remained vulnerable to local catastrophic events. The decision was taken to translocate individuals to two nearby islands to reduce this risk. 这两句话的大请安思是:Seychelles warbler这个物种一初步濒危

E. Anaximander's work covered a broad range of issues that influenced later Greek thinkers, including the origin of life, the history of the universe, and the shape of both Earth and the sky.

选项A的按照是and was carried out to maintain populations as a source of food long,正确;选项B的按照是The number of translocations carried out under the banner of conservation has increased rapidly,选项D正确。挑选B。选项B毛病;选项C是按照Direct translocation has been used a wide range of plants and animals,这个技能简直被普遍应用了;选项D是按照The nature of translocation ranges from highly organized and researched national or international programs to as hoc releases of rescued animals by well- intentioned animal loverstranslocation简直有各类百般的形式方式,对于translocation的利用是增加了而不是削减了,

本题的出题点散布在第三段的前半部分。

Passage3-Modern Architecture in the United States

B选项正确

答案:

C选项正确

答案:

A. To help explain how Thales differed from earlier Greek thinkers.

C. They wanted to ensure that the warbler species would survive a disaster on Cousin Island.

剖析:

F. While Greek philosophers' theories about the world did not rely on appeals to supernatural forces, they also were not scientific, since they were not tested with experiments.

答案:

A. show

D. unaffected by

D. be rejected

Paragraph 2 is marked with

选项Aterra-cotta比钢铁轻。挑选B。,又充足简便。原文里也没有提。选项B合适这类材料是防火材料,也没有提;选项D说这类材料可以用来flooring,这个原文里没有提;选项C说这类材料跟砖块一样廉价,

本题按照题干给的关键词terra-cotta定位到这一句:The terra-cotta tiles were used both to encase the supporting members and as flooring. A structure built with steel beams protected by terra-cotta tiles was still three times lighter than a comparably sized building that used masonry construction, so the weight of the tiles was not a problem. 这两句的中情意义是terra-cotta这类材料既可以防火,正确

C. The ideas about astronomy held by members of the Milesian School continued to be widely accepted by scientists even after the Scientific Revolution in the seventeenth century.

A. made careful use of reasoning

Passage2-Direct Species Translocation

A. when water was heated up, it became apeiron.

答案:

13. Directions: An introductory sentence for a brief summary of the passage is provided below. Complete the summary by selecting THREE answer choices that express the most important ideas in the passage. Some answer choices do not belong in summary because the express ideas that are not presented in the passage or are minor ideas in the passage. The Question is worth 2 points

C. repeated

剖析:

B. To trace the origin of the question through ancient history.

Paragraph 1 is marked with

C. It has been used successfully on a wide range of plants and animals.

8. Which of the following can be inferred from paragraph 4 about translocation efforts?

A. Scientific approaches to translocation efforts have increased rapidly.

Drag your answer choices to the space where they belong. To remove an answer choice, double click on it.

D选项正确

B. Predators had significantly reduced the number of individuals.

C. the sky was a sphere surrounding Earth.

D. the hanging of walls from an internal structure of steel beams

ACD选项正确

答案:

D. To document how architects moved from designing only buildings to designing vehicles and industrial objects.

答案:

Paragraph 4 is marked with

Answers Choices

A选项正确

10. According to paragraph 4, who benefited from solving problems associated with skyscraper construction?

剖析:

5. The word "exhibit in the passage is closest in meaning to

D. ornamentation

Paragraph 4 is marked with

D. suddenly

答案:

B. Its disadvantages have led to a decline in its use for conservation purposes.

D easily

A. His students tended to closely follow his views.

剖析:

B. Terra-cotta is a fire-retardant material.

D. They expected that human activity on Cousin Island would threaten the warblers.

D选项正确

B. combine

D. replace

剖析:

答案:

剖析:

Even the air space within the tiles served to insulate the metal from the heat of fire.

A选项正确

剖析:

6. According to paragraph 3, some Greek philosophers who came after Anaximander did notshare his belief that

B. Only reinforcement involves adding individuals to an existing population.

答案:

C选项正确

12. According to paragraph 4, why were terra-cotta tiles used in buildings with steel beams?

剖析:

C. motivation

Paragraph 3 is marked with

答案:

C选项正确

2. The word "efficacy" in the passage is closest in meaning to

B. avoid

1. The word "pervasive" in the passage is closest in meaning to

Paragraph 2 is marked with

Paragraph 2 is marked with

6. Which of the sentences below best expresses the essential information in the highlighted sentence in the passage? Incorrect choices change the meaning in important ways or leave out essential information.

本题按照所考核辞汇定位到原文中这一句话:The development of modern architecture might in large part be seen as an adaptation of this sort of functional building and its pervasive application for daily use. 本句的大请安思是:现代修建的成长大要很洪流平上被视为是功效性修建以及其普遍平常操纵的变种。pervasive的意义是普遍的。挑选D。选项D最贴合pervasive的意义。选项A是创新,选项B是熟练的,选项C是终极的,选项D是普遍的

A. effectiveness

A. The structural role of steel beams made it possible to hang stone or brick walls instead of using them for support as traditional architecture had.

C. What are the potential problems that species translocation can cause?

B选项正确

A. power

B. Earth was made of compressed air.

C. the construction of balconies with solid supports beneath them

C. People who used the lower floors of tall buildings.

C. Material

In the twentieth century, new materials and construction techniques contributed to a change in architectural style.

7. The word "properly" in the passage is closest in meaning to

本题题干的两个关键词是the two kinds of buildings at the end of the nineteenth centuryOn the one hand那一句前半句讲到了选项Afunction,后半句讲到了选项DornamentationOn the other hand那一句后半句提到了选项Cmaterials。挑选B。按照这两个词定位到第一段前三分之一。只要选项Bcost没有提到

科学的并不多;选项B说现存的记录是不成信的,这一段的大意是:虽然已经存在多量的物种迁移现象,毛病。,记录下来,毛病,正确;选项C说分歧法的迁移比正当的迁移成功率高,原文里说是失利的底子上没人记录,

本题触及到原文第四段的前半部分。从Despite初步到never been recorded at all,也不是官方的正当的,没有说成功率的事;选项D说越来越多的迁移被记录下来,这个原文里只说了分歧法的多于正当的,可是并没有证据证实这些现象的结果。部分缘由是很多物种迁移不是纯真为了保护自然的,所以在实行进程中也很少是科学的。挑选B。按照这一部分所讲:选项A说科学的迁移方式越来越多。成功的迁移肯定被关注到,可是失利的大要底子不会被记录

C. wealth

7. It can be inferred from paragraph 2 that all of the following features of modern architecture seemed odd from the standpoint of traditional architecture EXCEPT

C. the heat from a fire caused the air to become thinner.

This is not the only example of a large-scale translocation that had positive results.

 

剖析:

D. They are usually skyscrapers.

D. How can the negative impact of the translocation of predators or competitors on other species be prevented?

选项A的按照是Anaximander disagreed with his teacher,不是选项里的600 BCE,选项A毛病;选项B的按照是Anaximander, who was born sometime around 610 BCE,正确;选项D在原文中没提到,他的大大都徒弟都是不为众人所熟知的,毛病。挑选C

本题的答题按照分散在全数第四段里。,他的门生并没有核准Thales的概念,选项B毛病;选项C的按照是though there were undoubtedly others who attained less renown

答案:

Paragraph 4 is marked with

答案:

F. Unprotected metal can withstand much more compression than traditional masonry but must be reinforced with terra-cotta tile or the like to combat wind shear.

Paragraph 2 is marked with

A. the world was made of something other than water.

A. help explain the strategies researches use to review translocation efforts.

1. Why does the author discuss the question "What is the world made of?" posed by Thales?

缔造出题点散布在第五段。选项A来自that were woven together to form systems of reasoning, carefully constructed as they were,简直是来自谨慎的推理,这个结论并没有尝试分析支持,

本题按照Milesian thinkers去回到原文中定位,正确;选项BC来自Without experimentation and objective, critical testing of their theories,这个概念是精美的,不是simple的,也没有客观的批评的检验,选项D毛病。,选项BC都是毛病的;选项D来自these ideas can be so consistent and elaborately structured。挑选A

Paragraph 5 is marked with

答案:

D. kept their theories simple

选项D最合适impervious的意义,这一块讲的是钢架构的熔点低,耐不住高温,挑选D。,一旦着火很危险,选项C是建造。

本题按照所考核辞汇定位到原文中这一句话:Such tiles are impervious to fire. 联系凹凸文我们可以得知,所以修建家用了一种防火材料裹在钢筋里面。选项A是加固,选项B是转化,选项D是不受影响。impervious意义是防火的

B选项正确

答案:

A. They cannot be more than 50 stories high.

B选项正确

D选项正确

B. What are the potential advantages of species translocation as conservation strategy?

A. appropriately

C. Terra-cotta tiles were as cheap as bricks.

古希腊的教员和门生之间也是有着尖锐抵触的,毛病,可以选;选项E是说Anaximander的学问进献,说明Thales自己也是members之一,总结了第二段的重要内容,毛病,本选项毛病;选项B后半句意义是history of universeAnaximenes的,他们的概念就竣事风行了;选项D是说在天下组成的题目上,到了科学反动出现,可以选。,概括了第五段的内容,可以选;选项F说的是古希腊哲学家的理论的特点,凭借超自然现象、不科学、没有尝试根本等等,概括了第二三段的内容,原文中说like Thales, were members of the Milesian School

本题需要依次分析六个选项:选项AThales开办了Milesian School,这个是差池的,第二段Much more开首的那一句说明这个著作是Anaximander;选项C17世纪的科学反动延续支持Milesian学院的天文概念

对于选项AC

本题需要通读第一段。按照第一段第三句可以得知,选项D按照两者的界说,它们都可以援助物种灭绝的地域。reintroduce指的是把一个物种迁移到另一个地域,文章第一段最初一句说明捕捉动物和conspecifics这个概念是两者都有的,reinforcement指的是给一个原有物种已经灭绝大概还没灭绝的时辰引入另一个物种群。第一句是reintroduction的界说,第二句是reinforcement的界说。。挑选B。只要选项B说的reinforcement触及到在原有物种的根本上引进新物种正确

D选项正确

3. Why does the author mention that Le Corbusier included "photographs of American factories and grain storage silos, as well as ships, airplanes, and other industrial objects" in Toward a New Architecture?

答案:

Paragraph 4 is marked with

A. temporarily

D. To give an example of the many unsuccessful attempts to discredit Anaximander's ideas.

A. Terra-cotta is lighter than steel.

D. emphasize that translocation techniques have been tried in a limited number of situations.

A. At the end of the nineteenth century, the emphasis was on preserving and conserving historic civic buildings rather than on creating new large structures.

C. minimize

分享至:

  • 冲刺80分

  • 冲刺90分

  • 冲刺100分

  • 冲刺105分

  • 冲刺115分

  • 托福班型
  • 课程特色
  • 适合学员
  • 规划督学班
  • 动态制定每月,每周,每天,每小时学习规划;
    24小时监督学习实时学习情况;

  • 有一定自制力,有主观学习意愿;可通过网络和老师沟通;

  • 在线直播班

  • 在线实时授课,发现学生备考问题及时纠正;
    根据学生的时间进行定制化课程时间安排;

  • 可手机或电脑上网和老师远程实时直播授课;

  • 名师面授班
  • 面对面交流,提高学生参与度,最大化授课效率;
    作业练习可视化,最大化学生上课吸收率;

  • 每次约2小时的一对一面授;课后能够主动完成老师作业任务;

  • 封闭托管班

  • 全天浸入式学习氛围,老师全天候陪伴左右;
    及时发现问题,培养良好的行为习惯!

  • 有主观学习意愿,能够抽出2-6个月时间脱产参加全天候培训;

  • 签约保分班
  • 签订保分合同,根据学生实际情况制定提分方案;
    采用一切学习方式让学生在规定日期前达到目标分数;

  • 有主观学习意愿,能认可并积极配合老师的教学模式;

  • 托福班型
  • 课程特色
  • 适合学员
  • 规划督学班
  • 动态制定每月,每周,每天,每小时学习规划;
    24小时监督学习实时学习情况;

  • 有一定自制力,有主观学习意愿;可通过网络和老师沟通;

  • 在线直播班

  • 在线实时授课,发现学生备考问题及时纠正;
    根据学生的时间进行定制化课程时间安排;

  • 可手机或电脑上网和老师远程实时直播授课;

  • 名师面授班
  • 面对面交流,提高学生参与度,最大化授课效率;
    作业练习可视化,最大化学生上课吸收率;

  • 每次约2小时的一对一面授;课后能够主动完成老师作业任务;

  • 封闭托管班

  • 全天浸入式学习氛围,老师全天候陪伴左右;
    及时发现问题,培养良好的行为习惯!

  • 有主观学习意愿,能够抽出2-6个月时间脱产参加全天候培训;

  • 签约保分班
  • 签订保分合同,根据学生实际情况制定提分方案;
    采用一切学习方式让学生在规定日期前达到目标分数;

  • 有主观学习意愿,能认可并积极配合老师的教学模式;

  • 托福班型
  • 课程特色
  • 适合学员
  • 规划督学班
  • 动态制定每月,每周,每天,每小时学习规划;
    24小时监督学习实时学习情况;

  • 有一定自制力,有主观学习意愿;可通过网络和老师沟通;

  • 在线直播班

  • 在线实时授课,发现学生备考问题及时纠正;
    根据学生的时间进行定制化课程时间安排;

  • 可手机或电脑上网和老师远程实时直播授课;

  • 名师面授班
  • 面对面交流,提高学生参与度,最大化授课效率;
    作业练习可视化,最大化学生上课吸收率;

  • 每次约2小时的一对一面授;课后能够主动完成老师作业任务;

  • 封闭托管班

  • 全天浸入式学习氛围,老师全天候陪伴左右;
    及时发现问题,培养良好的行为习惯!

  • 有主观学习意愿,能够抽出2-6个月时间脱产参加全天候培训;

  • 签约保分班
  • 签订保分合同,根据学生实际情况制定提分方案;
    采用一切学习方式让学生在规定日期前达到目标分数;

  • 有主观学习意愿,能认可并积极配合老师的教学模式;

  • 托福班型
  • 课程特色
  • 适合学员
  • 规划督学班
  • 动态制定每月,每周,每天,每小时学习规划;
    24小时监督学习实时学习情况;

  • 有一定自制力,有主观学习意愿;可通过网络和老师沟通;

  • 在线直播班

  • 在线实时授课,发现学生备考问题及时纠正;
    根据学生的时间进行定制化课程时间安排;

  • 可手机或电脑上网和老师远程实时直播授课;

  • 名师面授班
  • 面对面交流,提高学生参与度,最大化授课效率;
    作业练习可视化,最大化学生上课吸收率;

  • 每次约2小时的一对一面授;课后能够主动完成老师作业任务;

  • 封闭托管班

  • 全天浸入式学习氛围,老师全天候陪伴左右;
    及时发现问题,培养良好的行为习惯!

  • 有主观学习意愿,能够抽出2-6个月时间脱产参加全天候培训;

  • 签约保分班
  • 签订保分合同,根据学生实际情况制定提分方案;
    采用一切学习方式让学生在规定日期前达到目标分数;

  • 有主观学习意愿,能认可并积极配合老师的教学模式;

  • 托福班型
  • 课程特色
  • 适合学员
  • 规划督学班
  • 动态制定每月,每周,每天,每小时学习规划;
    24小时监督学习实时学习情况;

  • 有一定自制力,有主观学习意愿;可通过网络和老师沟通;

  • 在线直播班

  • 在线实时授课,发现学生备考问题及时纠正;
    根据学生的时间进行定制化课程时间安排;

  • 可手机或电脑上网和老师远程实时直播授课;

  • 名师面授班
  • 面对面交流,提高学生参与度,最大化授课效率;
    作业练习可视化,最大化学生上课吸收率;

  • 每次约2小时的一对一面授;课后能够主动完成老师作业任务;

  • 封闭托管班

  • 全天浸入式学习氛围,老师全天候陪伴左右;
    及时发现问题,培养良好的行为习惯!

  • 有主观学习意愿,能够抽出2-6个月时间脱产参加全天候培训;

  • 签约保分班
  • 签订保分合同,根据学生实际情况制定提分方案;
    采用一切学习方式让学生在规定日期前达到目标分数;

  • 有主观学习意愿,能认可并积极配合老师的教学模式;

课程咨询费用咨询